Η Βίκυ Καγιά κάνει δυναμικό comeback στο GNTM από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με τα γυρίσματα να είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, έχουν βρει τα μοντέλα που βρίσκονται στο σπίτι του GNTM και έχουν ξεκινήσει τις δοκιμασίες. Μάλιστα, υπάρχει ήδη ένα μοντέλο που φαίνεται ότι θα κάνει τη διαφορά φέτος.

Στις θέσεις των κριτών θα βλέπουμε πλέον τον Γιώργο Καράβα, τον Τάσο Σοφρωνίου και φυσικά τη Βίκυ Καγιά ενώ στη τέταρτη θέση, θα υπάρχει κάθε φορά και guest κριτής. Σε πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βίκυ Καγιά στο Instagram της, την είδαμε να ποζάρει με έναν παλιό γνώριμο του ριάλιτι και δεν είναι άλλος από τον… Χριστόφορο Κοτέντο.

12 χρόνια μετά την συνεργασία τους στο πρώτο ελληνικό Next Top Model, ο Κοτέντος έκανε reunion με τη Βίκυ Καγιά και τον Τάσο Σοφρωνίου φέρνοντάς μας αναμνήσεις από την τότε επιτυχημένη τους συνύπαρξη στο ριάλιτι.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν γνωριζουμε αν η συνάντησή τους προμηνύει την guest εμφάνιση του Χριστόφορου Κοτέντου στο GNTM ή αν πρόκειται για απλή συνάντηση. Πάντως, αν κρίνουμε από τα χαμόγελα η συνάντησή τους έγινε σε ιδιαίτερα χαρούμενο κλίμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ