Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης 8 Μαρτίου η Χριστίνα Σάλτη.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επανεκτέλεση του τραγουδιού «Παράλληλη αγάπη» ενώ απάντησε και για την «παράλληλη διεκδίκηση» του τραγουδιού, που προέκυψε με τη συνάδελφό της, Ανδρομάχη.

«Να πω αρχικά ότι τα τραγούδια δεν ανήκουν σε κανέναν μας αν δεν τα γράψουν. Υπάρχουν τραγουδιστές που γράφουν τα τραγούδια τους, εγώ ερμηνεύω τραγούδια των δημιουργών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το τραγούδι αυτό ανήκει στον Κώστα Μηλιωτάκη και την Σμαρούλα Μαραγκουδάκη. Νιώθω πολύ χαρούμενη που μου το έδωσαν και με εμπιστεύτηκαν, σέβομαι απόλυτα την Άντζυ Σαμίου, η οποία το τραγούδησε εξαιρετικά και την σέβομαι πάρα πολύ», είπε αρχικά η Χριστίνα Σάλτη.

Συνέχισε λέγοντας πως: «Εγώ ήρθα σε συνεννόηση με τον Κώστα Μαλιωτάκη, ήταν στα σκαριά το τραγούδι, ήταν να το βγάλουμε και το βγάλαμε. Κυκλοφορούν πολλά covers και medley. Συνήθως πολλά παιδιά, επαγγελματίες και μη, ανεβάζουν covers του τραγουδιού και το λένε στο σπίτι τους. Υπάρχουν και τα medley που είναι πολλά τραγούδια, υπάρχει ολόκληρη παραγωγή. Η Ανδρομάχη έκανε medley. Επειδή είναι επαγγελματική δουλειά όμως, ίσως θα ήταν καλύτερο να ζητήσει άδεια πρώτα. Γενικά πρέπει να πάρεις την άδεια των δημιουργών».

«Με τον Κώστα Μαλιωτάκη γνωριζόμασταν πολλά χρόνια του ζήταγα να μου γράψει ένα τραγούδι. Του έλεγα τι κομματάρες είχες γράψει στην Άντζυ Σαμίου. Ξεκινήσαμε να το στήνουμε και στη συνέχεια προέκυψαν όλα αυτά. Εγώ νιώθω πολύ τυχερή που είπα αυτό το τραγούδι και νιώθω και τυχερή γιατί μετά από αυτή την αλλαγή, μπορεί να αρχίσω να λέω τραγούδια που μου ταιριάζουν πιο πολύ», πρόσθεσε η Χριστίνα Σάλτη. 

«Με την Ανδρομάχη είμαστε στην ίδια εταιρεία, τη γνωρίζω, δεν έχουμε πρόβλημα. Δεν θέλουμε να ανταγωνιστούμε, θέλουμε όλοι να γράφουμε ωραία τραγούδια. Δεν έχουμε μιλήσει με την Ανδρομάχη αλλά θα μιλήσουμε. Δεν είμαι ένας άνθρωπος ανταγωνιστικός», κατέληξε η Χριστίνα Σάλτη.

Δείτε όλα όσα ανέφερε για την Ανδρομάχη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ