Για την απουσία της από την τηλεόραση μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της η Xριστίνα Λαμπίρη

«Η τηλεόραση ως δουλειά μου λείπει. Να δω εκπομπή και να πω “α, να ήμουν εκεί”, σπάνια μου έχει συμβεί. Διότι, έχω την εντύπωση ότι ως τηλεθεάτρια τα βλέπω τα πράγματα πολύ πιο άγρια και λέω “ευτυχώς που δεν είμαι”. Και παλιά ήταν, αλλά τα έφερνα στα μέτρα μου», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Λαμπίρη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και συνέχισε αναφερόμενη στις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε:

«Έχω φτάσει 2-3 φορές να πιω νερό με πράγματα που άξιζαν να συζητηθούν. Για διάφορους λόγους που δεν ευθύνομαι εγώ δεν καταφέραμε να έχουμε ολοκλήρωση της συνεργασίας. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Ταράζομαι τη στιγμή που συμβαίνει αλλά οκ, είμαι πάλι ήρεμη, γυρίζω στην καθημερινότητά μου.

Είχε ακουστεί η πρόταση project manager σε εκπομπή. Επειδή είμαι συγκεντρωτικός άνθρωπος, αν αποφάσιζα να γυρίσω στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, στις συγκεκριμένες συνθήκες που μου προτάθηκαν, θα έπρεπε να είμαι εκεί 24 ώρες το 24ωρο. Δεν έχω τώρα αυτήν την πολυτέλεια του χρόνου. Το timing δεν ήταν 10/10 αλλά εδώ είμαστε».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ