Η Χριστίνα Κοντοβά και η κόρη της Έιντα βρέθηκαν στην Αφρική και απόλαυσαν στιγμές χαράς και απόλυτης ευτυχίας.

Η σχεδιάστρια μόδας και η μικρούλα ήρθαν σε επαφή με τη φύση, έκαναν εξερευνήσεις της βιοποικολότητας και του οικοσυστήματος της περιοχής της Ζανζιβάρης την ημιαυτόνομη περιοχή της Τανζανίας στην Ανατολική Αφρική και αποτύπωσαν στη μνήμη τους όμορφες εικόνες.

Η Χριστίνα Κοντοβά υιοθέτησε την Έιντα πριν από περίπου έναν χρόνο και με μια συγκινητική ανάρτηση γνωστοποίησε ότι ήρθε μια από τις πιο ξεχωριστές ημέρες.

Χριστίνα Κοντοβά
«Ατάκα του ταξιδιού; “Σήμερα είναι η καλύτερη μέρα απο όλες!!! …και το έλεγε κάθε μέρα… γιατί ήρθε σε επαφή με τις ρίζες της, γιατί ήμασταν με αγαπημένα μας πρόσωπα, γιατί είχαμε πολλές εμπειρίες, γιατί είχε ήλιο και θάλασσα, γιατί ήμασταν μαζί!!», έγραψε στη δημοσίευσή της!

Η Χριστίνα Κοντοβά είχε αναφέρει στο παρελθόν: « Το να υιοθετήσω ένα παιδί, είναι κάτι που σκεφτόμουν χρόνια. Κάποια στιγμή, όταν τέθηκε το θέμα της οικογένειας το μοιράστηκα και με τον σύντροφό μου και μου είχε πει ότι είναι μαζί μου. Για μένα αυτό ήταν πολύ σημαντικό… ».

«Δε διαλέγεις ποτέ παιδί και δε ξέρω πως κάποιος γονιός θα μπορούσε να διαλέξει το παιδί του… H Ada ήταν η πρώτη υπόθεση που μου έστειλαν, τον φάκελό της, ήταν τότε 2 χρονών και μου είπαν αν θέλουμε να προχωρήσουμε μαζί της ή να δούμε κάποιο άλλο παιδί, κάποια άλλη υπόθεση. Πως να πεις όχι σε ένα παιδί; Την είδα και είπα “το παιδί μου”», είχε τονίσει η fashion designer.

Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία υιοθεσίας της Έιντα, η Χριστίνα Κοντβά είχε εκφράσει δημόσια τις σκέψεις της!

«Μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας είμαστε επιτέλους σπίτι μας. Αν και το σπίτι μας είναι αυτή η αγκαλιά από την πρώτη μέρα», είχε δηλώσει.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ