Το 2024 ξεκίνησε με τον ωραιότερο τρόπο για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη. Οι εργασίες στο νέο σπίτι ολοκληρώθηκαν και πλέον η οικογένεια μπορεί να μετακομίσει σε μία υπέροχη μονοκατοικία.

Η επιχειρηματίας έχει μοιραστεί φωτογραφίες και βίντεο, όλο αυτό το διάστημα, ενώ το πρωί της Δευτέρας καλημέρισε τους followers της με ένα πλατύ χαμόγελο από τον επίγειο παράδεισό τους.

Χριστίνα Μπόμπα

Όπως διακρίνουμε το ξύλο είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, ενώ από τα παράθυρα φαίνεται η υπέροχη θέα και τα δέντρα στον περιβάλλοντα χώρο.

Χριστίνα Μπόμπα
Η τρυφερή μανούλα είχε κάνει μία ανάλογη ανάρτηση πριν από λίγα 24ωρα

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, με τις δίδυμες κόρες τους, έχουν βρει το μυστικό της απόλυτης ευτυχίας. Μία από τις πιο χαρούμενες και όμορφες οικογένειες της εγχώριας showbiz, μοιράζεται στιγμές στα social media και ο κόσμος σπεύδει να κάνει likes και σχόλια.

Το ζευγάρι έχει παλέψει, άλλωστε, για να βρει την ευτυχία με τον Σάκη Τανιμανίδη να έχει παραδεχτεί: «Δεν ήρθε τόσο εύκολα. Πέρασε καιρός και επειδή ήμασταν μαζί σε αυτή τη διαδικασία ξέρω ότι για όλα τα ζευγάρια που δεν τους έρχεται τόσο εύκολα είναι λίγο δύσκολο, αλλά ήρθε και μετά τα ξεχνάς όλα.

Δυσκολευτήκαμε αρκετά να κάνουμε παιδιά. Σε αριθμό δεν θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες. Όταν παντρευτήκαμε είπαμε να κάνουμε κι ένα παιδάκι. Δεν ζήσαμε κάποιο δράμα, κάποιο κοσμοϊστορικό γεγονός, δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδί όπως όλος ο κόσμος. Τώρα είμαστε μια χαρά».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ