Το βράδυ της Πέμπτης, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκαν μαζί στο κέντρο της Αθήνας στα εγκαίνια του νέου μαγαζιού του παρουσιαστή. Φυσικά, η σύζυγός του ήταν εκεί για να τον στηρίξει αλλά και μαζί να δώσουν πολλές απαντήσεις στις κάμερες.

Μία από τις αποκαλύψεις που έκανε το αγαπημένο ζευγάρι, είναι το ενδεχόμενο να συνεργαστούν μαζί στο μέλλον σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή. Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχουν σκεφτεί ποτέ να συνεργαστούν στη μικρή οθόνη, ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε: «Ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι. Μας έχει περάσει από το μυαλό χίλιες φορές. Το περιεχόμενο θα το βρίσκαμε, μπορεί να το δημιουργούσαμε και μόνοι μας.».

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησαν για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν στη μικρή οθόνη

Χριστίνα Μπόμπα
Στη συνέχεια, η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για το πώς περνάει το χρόνο της μετά τη γέννηση των διδύμων. «Ο χρόνος είναι αρκετά περιορισμένος. Δηλαδή μερικές φορές σκέφτομαι “πριν κάνω τα παιδιά τι έκανα;”», είπε η Χριστίνα Μπόμπα ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σάκης Τανιμανίδης και απάντησε σε ποιον έχουν οι δύο μικρές, Αριάνα και Φιλίππα, τη μεγαλύτερη αδυναμία.

«Αυτή είναι άδικη ερώτηση γιατί δεν έχουν φτάσει τα ενάμιση. Όταν είναι μικρά τα μωρά θέλουν πάντα τη μάνα τους. Τώρα έχω αρχίσει και βλέπω κάποια δείγματα λίγης “μπαμπακίασης”», δήλωσε ο παρουσιαστής του ANT1.

Τέλος, το ζευγάρι μίλησε και για τη σχέση που έχει μεταξύ του, αποκαλύπτοντας ότι ο ένας είναι ο πιο αυστηρός κριτής του άλλου και ότι πάντα λένε την αλήθεια.

Η Χριστίνα Μπόομπα και ο Σάκης Τανιμανίδης στο κέντρο της πόλης

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ