Καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά και στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε η Χριστίνα Μπόμπα και μίλησε για τη νέα της ζωή με τις κορούλες της και τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη.

«Όλη μέρα κυνηγάω δυο μωρά. Άλλαξε όλη μου η ζωή και οι προτεραιότητές μου. Είναι τόσο ωραία», δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα. «Tους πρώτους δύο μήνες ήμουν σαν να με είχε πατήσει το τρένο. Κουρασμένη, άυπνη, είχα ένα τεράστιο συναίσθημα ευθύνης. Δεν κοιμόμουν καθόλου και πάλευα για να έχω αρκετό γάλα. Έχω δύο μωρά και προσπαθούσα να τις συγχρονίσω. Είναι διαφορετικές προσωπικότητες. Είναι κουκλίτσες. Είμαι αυτή η μάνα η κουραστική που λέει πόλη μέρα για τα παιδιά. Είναι εντυπωσιακό πώς έχουν ταμπεραμέντο οι άνθρωποι από τη στιγμή που γεννιέται ο άνθρωπος», συμπλήρωσε η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη.

Χριστίνα Μπόμπα

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον σύζυγό της: «Ο Σάκης με βοηθάει φουλ. Είναι τα παιδιά μας και μοιραζόμαστε τα πάντα. Δεν μπορεί να θηλάσει αλλά όλα τα υπόλοιπα τα κάνουμε μαζί. Με τον Σάκη ήμασταν ομάδα από την πρώτη μέρα. Ήμουν σίγουρη. Όταν ήρθαν τα μωρά είδαμε απευθείας τι θα κάνει ο καθένας. Ο Σάκης δουλεύει πολύ κι εγώ έμεινα πίσω γιατί ήθελα να το ζήσω… Θα φρόντιζε να φάω καλά αν είχα ξεχαστεί. Ήμουν του προγράμματος αλλά η ζωή γελάει».

Τέλος, η Χριστίνα Μπόμπα, δήλωσε: «‘Ηθελα να κάνω παιδιά, αλλά δεν το προγραμμάτιζα… ‘Οταν γνώρισα τον Σάκη ήμασταν πολύ καλά μαζί και ήταν μια φυσική εξέλιξη».

Σε άλλο σημείο, η ίδια μίλησε για την τηλεόραση, εκφράζοντας την επιθυμία της να κάνει κάτι στα μέτρα της, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο νέο σπίτι εκείνης και του Σάκη Τανιμανίδη!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ