Καλεσμένη στην εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε χθες, Τετάρτη 26/10 η Χριστίνα Μπόμπα.

Η content creator, επιχειρηματίας και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τη σχέση της με τον γνωστό παρουσιαστή, για την εγκυμοσύνη και τις δυσκολίες μετά τη γέννα ως μανούλα δύο κοριτσιών, αλλά και για τα νέα της επαγγελματικά βήματα.

«Η σχέση μας με τον Σάκη από την αρχή ήταν τόσο ήρεμη και τόσο εύκολη. Δε χρειάστηκε ποτέ να προβληματιστώ για την προβολή του. Ήταν πάντα πολύ προστατευτικός γύρω από όλο αυτό κι εγώ είχα τη δική μου υπόσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε κατά πόσο την φόβισε η δημοσιότητα του Σάκη Τανιμανίδη στην αρχή της σχέσης τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε ακόμη για τις δύσκολες ψυχολογικά στιγμές που βίωσε, όταν ήρθε αντιμέτωπη με κακόβουλα σχόλια που γράφονταν για εκείνη στα Μέσα. «Έμαθα να ξεπερνάω αυτά που λένε οι άλλοι, γιατί όταν τα έβαζα μέσα μου με έκαναν πιο μικρή. Από τότε που γέννησα, αυτό το έχω τερματίσει σαν στάση ζωής. Δεν αποφάσιζα πια τίποτα με βάση το τι θα πει ο κόσμος.»

Αναφορικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση, τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών τους και τη στήριξη από τις άλλες γυναίκες, η ίδια σχολίασε:

«Το ήθελα πολύ και το προσπάθησα, δεν ερχόταν εύκολα. Ήμουν έτοιμη. Η εγκυμοσύνη ήταν εύκολη. Αυτό που ήταν απαιτητικό ήταν οι πρώτοι δύο μήνες ζωής των κοριτσιών. Ενώ ζεις την απόλυτη ευτυχία, μέσα μου ήταν τόσο έντονη η ευθύνη του να τα καταφέρω με δύο μωρά που ήταν δύσκολο. Ευτυχώς είχα τη δυνατότητα να κάτσω στο σπίτι για έναν χρόνο και με τη βοήθεια του Σάκη, αφοσιώθηκα σε αυτό πλήρως» είπε στη συνέχεια η Χριστίνα Μπόμπα για την εγκυμοσύνη και τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της.

Όσον αφορά τις τηλεοπτικές προτάσεις που μπορεί να έχει δεχθεί κατά καιρόυς, η ίδια λέει «Μπορεί να μην έχει έρθει η κατάλληλη πρόταση ακόμα, δεν είμαι αρνητική αλλά επειδή δεν είναι η βασική μου δουλειά, δεν είναι προτεραιότητά μου. Τις έχω αξιολογήσει πολύ σοβαρά τις προτάσεις και με χαρά θα το έκανα αν είχε έρθει κάτι ωραίο», δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα σχετικά με τα επαγγελματικά της.

Στο τέλος της κουβέντας, η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Χριστίνα Μπόμπα αν θα συνεργαζόταν ποτέ με τον Σάκη Τανιμανίδη σε μια ταξιδιωτική εκπομπή, επισημαίνοντας πως θα ήθελε πολύ να τους δει σε ένα τέτοιο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

«Το έχουμε σκεφτεί και εμείς και ο κόσμος. Δεν ξέρω γιατί δεν το κάναμε αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα το κάνουμε. Δεν ήταν οι συνθήκες έτσι, ο Σάκης είχε πάντα πολλά πρότζεκτ, είχαμε τις εταιρείες μας οπότε δεν είναι πολύ εύκολο. Εμένα θα μου άρεσε πάρα πολύ», κατέληξε η Χριστίνα Μπόμπα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ