Χριστίνα Μπόμπα: Εμφανίστηκε στα social media και ενημέρωσε για την κατάσταση στο σπίτι…

Δεν σταματά να κρατά επαφή με τους followers της, ενημερώνοντας τους μάλιστα όλο το προηγούμενο διάστημα για τη διαδικασία της μετακόμισης. Η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε με νέο βίντεο, το πρωί της Τρίτης, για να εξηγήσει τι συμβαίνει στη νέα τους μονοκατοικία που πρόσφατα ανακαίνισε με τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Δεν έχουμε έπιπλα ακόμα, είμαστε φουλ στις κούτες, αλλά μετά από 2,5 χρόνια και 1.000.000 μετακομίσεις είμαι τόσο ήρεμη», έγραψε στην ανάρτηση.

Χριστίνα Μπόμπα
Η no make up ανάρτηση στα social, το πρωί της Τρίτης…

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, παρά την κούραση που έχουν. Οι δίδυμες, το νέο τους σπίτι, τούς χαρίζουν ευτυχία και τούς κάνουν να χαμογελούν πλατιά για όσα έχουν καταφέρει.

Ο επίγειος παράδεισός τους χαρακτηρίζεται από μοντέρνα αισθητική και οι φανατικοί αναμένουν να δουν το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Χριστίνα Μπόμπα
Χριστίνα Μπόμπα: Έδειξε πριν από λίγες ώρες το σαλόνι του νέου σπιτιού

Παράλληλα, με όλα τα παραπάνω, η Χριστίνα Μπόμπα συνεχίζει να κάνει focus στις δραστηριότητες των παιδιών της καθώς έχει δηλώσει: «Μπαίνει μια νέα ταυτότητα μπροστά από όλες τις υπόλοιπες. Η “μητέρα” είναι το πρώτο και μετά τα άλλα μπαίνουν στη σειρά τους. Καλείσαι να έχεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, για να δίνεις παράδειγμα στα παιδιά σου».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ