Αν η ευτυχία είχε πρόσωπο αυτό θα ήταν της Χριστίνας Μπόμπα. Η influencer έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, στην οποία έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά.

Το πρωί του Σαββάτου, μοιράστηκε με τους followers της ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται η ίδια να έχει στην αγκαλιά της τη μία της κόρη κοιμισμένη ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης παίζει με την άλλη.

Η Φιλίππα και η Αριάνα τους έχουν «κλέψει» την καρδιά και το μυαλό με τους δύο γονείς να απολαμβάνουν κάθε στιγμή. H Χριστίνα Μπόμπα, άλλωστε, δεν σταματά να δείχνει στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης
Ο παρουσιαστής του «Dragon’s Den», πρόσφατα, μίλησε στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στις γυναίκες της ζωής του. «Η ζωή με τα κορίτσια είναι μαγεία, νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Πρακτικά υπάρχουν δυσκολίες ειδικά όταν είναι δίδυμα, αλλά είναι δυσκολίες που ομορφαίνουν τη ζωή μας», είπε.

«Με τη Χριστίνα είμαστε από τα ζευγάρια που δεν τσακωνόμαστε, έχουμε τσακωθεί βέβαια. Μία φορά έχουμε τσακωθεί και έφυγα από το σπίτι για τρεις ώρες. Με πήρε η Χριστίνα και γύρισα. Αυτό όμως, έχει γίνει πριν από τον γάμο. Ποτέ δεν έχουμε κοιμηθεί χωριστά με τη Χριστίνα μετά από τσακωμό. Είναι πολύ σημαντικό τα ζευγάρια να κοιμούνται μαζί ακόμα κι όταν είναι τσακωμένοι. Το “πάω και κοιμάμαι αλλού” δεν βοηθάει καθόλου», πρόσθεσε.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ