Στο Λονδίνο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα. Η γνωστή influencer, με τους 735.00 followers, αγαπά πολύ τα ταξίδια και αυτό ήταν ένα από τα στοιχεία που στην αρχή της σχέση της με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη, τους έφερε κοντά, καθώς ως γνωστόν ο Σάκης θα μπορούσε να ζει με μία βαλίτσα στο χέρι και να ταξιδεύει στον κόσμο.

Το ζευγάρι επισκέπτεται τη βρετανική πρωτεύουσα, και ακόμα και αν “διαμαρτυρήθηκαν” πως “δεν βλέπουν ήλιο” απολαμβάνουν τις μέρες τους εκεί. Μάλιστα δεν παραλείπουν να κάνουν το πρωινό τους τρέξιμο. Μόλις τις τελευταίες εβδομάδες η Χριστίνα “μυήθηκε στο σπορ”, καθώς στο παρελθόν προτιμούσε στατικές ασκήσεις, όπως pilates και yoga. Φαίνεται, όμως ο Σάκης, που είναι λάτρης του jogging κατάφερε να την “παρασύρει”. Η Χριστίνα δεν χάνει την ευκαιριά, αφού όπως έχει πει “Αυτό είναι το υπέροχο με το τρέξιμο: Χρειάζεσαι απλά τα παπούτσια σου”.

Πάντως είναι το νυχτερινό Λονδίνο που έχει γοητεύσει το ζευγάρι που δεν παρέλειψε μάλιστα να κάνει και boat trip. H Χριστίνα επέλεξε ένα υπέροχο λευκό, safari ccontova κοστούμι με ζώνη στη μέση, που συνδύασε με Barbie pink γόβες και μικρό τσαντάκι.

Ωστόσο, ο πραγματικός λόγος που το ζευγάρι επέλεξε για προορισμό του το Λονδίνο είναι η αδερφή της Χριστίνας, Ελίνα, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται ως ηθοποιός στο εξωτερικό. Οι δυο αδερφές διατηρούν άψογη σχέση και αν και μακριά η μια από την άλλη, φροντίζουν να μη χάνουν επαφή.

Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram και μια φωτογραφία από τη συνάντησή τους και όπως θα δεις η ομοιότητά τους είναι απίστευτη.

«Επανένωση. Αδερφικές αγκαλιές» έγραψε στη φωτογραφία της η Χριστίνα Μπόμπα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ