Διπλή εγκυμοσύνη, διπλή χαρά γιια την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη! Αλλά και διπλές ετοιμασίες καθώς το ζευγάρι περιμένει δίδυμα κοριτσάκια! Η digital creator έχει ήδη τις ετοιμαίες για τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών της αλλά δεν είναι μόνη. Οι οικογενειακές ενισχύσεις κατέφθασαν από την Λαμία, καθώς η μητέρα της, Γιώτα, έσπευσε στο πλευρό της για να την βοηθήσει στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της – καθώς είναι γνωστό πως οι έγκυες δεν κάνει να κουράζονται.

Η Χριστίνα Μπόμπα με την μαμά της ετοιμάζουν το δωμάτιο για τις δίδυμες

Η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, καταπιάστηκε με την ετοιμασία του παιδικού δωματίου, το οποίο ωστόσο αρχικά ήταν guest room και γεμάτο ρούχα και αντικείμενα. Ωστόσο, όπως θα δείτε και στο insta story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την βοήθεια της αγαπημένης της μανούλας, το αδειάζει προκείμένου να το μεταμορφώσει σε έναν παιδικό παράδεισο.

Στο μεταξύ χθες δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία της αλλά λίγο αργότερα μας έδωσε ένα χιουμοριστικό Instagram vs reality στιγμιότυπο!

χριστίνα μπόμπα

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ