Η Χριστιάνα Αρτεμίου μίλησε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» για την πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή και τα σχόλια που δέχτηκε για την σάτιρα του.

Η Χριστιάνα Αρτεμίου ανέφερε αρχικά πως “δεν πρέπει να είμαστε δικαστές κανενός, αλλά να βλέπουμε από που πηγάζει το λάθος”. Χωρίς να δικαιολογεί την σάτιρα του Μάρκου Σεφερλή, σημείωσε πως ο ίδιος έπεσε σε παγίδα καθώς πίστευε πως με το ίδιος χιούμορ που γεμίζει τα καλοκαίρια τα θέατρα, μπορούσε να κερδίσει και το κοινό.

Η Χριστιάνα  συγκεκριμένα ανέφερε «πριν από έξι χρόνια είχα πάει σε παράσταση του, όντως τα αστεία του αυτά είναι, περιέχουν σεξιστικά αστεία… Είδα και είναι επιλογή μου αν θα ξαναπάω. Αλλά κόσμος τον ακολουθεί στο θέατρο…Πιστεύοντας λοιπόν ότι το χιούμορ που γεμίζει ολόκληρο Δελφηνάριο μπορούσε να το πάρει και στην τηλεόραση έπεσε σε παγίδα…Ενοχλήθηκα πάρα πολύ με την ατάκα του βιασμού, διότι δεν μπορεί σε μια εποχή όπου υπάρχει η δίκη του Φιλιππίδη, υπάρχει ένα κίνημα “me too” να κάνεις αστεία για αυτό το πράγμα. Δεν το σηκώνει η εποχή.

Η ηθοποιός και σεναριογράφος όμως τόνισε πως ναι μεν, η σάτιρα δεν έχει όρια αλλά πρέπει να αφουγκράζεται και να προσέχει την κάθε εποχή. Τονίζοντας μάλιστα, πως η τηλεόραση είναι διαφορετική…η τηλεόραση έρχεται στο σπίτι σου δεν είναι όπως στο θέατρο που επιλέγεις αν θα πας να δεις κάτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ