Για το νέο της επαγγελματικό βήμα, για την επιτυχημένη σειρά Κάρμα αλλά και την άποψή της για την αλλαγή στίχων από τραγούδια τη σημερινή εποχή μίλησε η Χριστιάνα Αρτεμίου στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και το δημοσιογράφο Χάρη Παπαθεοχάρους.

«Από τη μία μας τιμάει ιδιαίτερα που είμαστε η μοναδική σειρά στα ελεύθερα κανάλια και ευχαριστούμε και τον Alpha που μας εμπιστεύθηκε. Μου λείπει η κωμωδία, μετά από 4 χρόνια ”Κάρμα” το έχω ανάγκη αλλά και ο κόσμος» δήλωσε αρχικά η Χριστιάνα Αρτεμίου για τη κοινωνική – δραματοποιημένη σειρά του ALPHA Κύπρου.

Παράλληλα, η γνωστή Κύπρια ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε και το νέο της επαγγελματικό βήμα που αφορά την συγγραφή τηλεοπτικού σεναρίου.

«Τα τελευταία χρόνια ακούμε από διάφορα κανάλια τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν αρκετά κείμενα και γι’ αυτό και δεν επενδύουν στην κυπριακή παραγωγή. Αφουγκράζομαι αυτό που λένε τα κανάλια και ρίχνοντας μία ματιά τι έχουν κάνει στην Ελλάδα όταν έχουν περάσει παρόμοια περίοδο ύφεσης στην ελληνική μυθοπλασία, είπα πάμε να φτιάξουμε μία νέα γενιά σεναριογράφων. […]

Θεωρώ ότι ήρθε ο καιρός να δημιουργήσουμε κι εμείς μία νέα γενιά σεναριογράφων. Πρέπει να βγουν νέες πένες, νέα μυαλά και δεν αναφέρομαι στο ηλικιακό. Το έχει ανάγκη ο κόσμος» δήλωσε για το νέο της επαγγελματικό βήμα η Χριστιάνα Αρτεμίου.

«Φέτος από τον Γενάρη μέχρι τον Μάρτιο, δύο ώρες κάθε εβδομάδα θα κάνω κάποια σεμινάρια τηλεοπτικής γραφής. Τα άτομα που θα ήθελαν να ασχοληθούν, θα μπορούν να μάθουν πως μπορούν από την ιδέα να φτιάξεις μία ιστορία και πως η ιστορία μεταφέρεται στο χαρτί και να γίνει τηλεοπτικό σενάριο.

Πάμε με έναν στόχο, ότι στο τέλος του σεμιναρίου θα έχουν ένα σενάριο έτοιμο στα χέρια τους. Το σενάριό τους θα λειτουργήσει ως πιλότος και θα πάμε μαζί στα κανάλια, εταιρείες παραγωγής να το παραδώσουμε. Μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω social media όσοι ενδιαφέρονται» κατέληξε η σεναριογράφος.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ