Παγκύπρια θλίψη υπάρχει από το πρωί για το θάνατο της Κύπριας ηθοποιού, Δώρας Κακουράτου. Η μεγάλη κυρία του θεάτρου έφυγε από τη ζωή, χθες βράδυ Τρίτης 13 Δεκεμβρίου, νικημένη από τον καρκίνο με τον οποίο είχε διαγνωστεί τους τελευταίους μήνες.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τη σπουδαία ηθοποιό μέσα από την εκπομπή της και εκτός από τους Κύπριους ηθοποιούς που μοιράστηκαν λίγα λόγια για τη Δώρα Κακουράτου, θέλησε και η ίδια να την αποχαιρετήσει με το δικό της τρόπο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θυμήθηκε την πρώτη φορά που την κάλεσε στην εκπομπή της και τα συναισθήματα που ένιωσε με την παρουσία της στο χώρο. Μεταξύ άλλων, ανέφερε «Όταν συναντήσεις από κοντά τέτοιους ανθρώπους, σου επιβεβαιώνουν γιατί ξεχωρίζουν τόσο πολύ, γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουν το λεγόμενο άστρο και λάμβανε όλη αυτή την αγάπη από τον κόσμο… Εγώ σαν νεαρή που την είχα καλέσει μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο όνομα, ένιωθα την αποδοχή της, ένιωθα το ”είναι εντάξει, προχώρα μπορείς να με ρωτήσεις ό,τι θέλεις”».

Δείτε όλα όσα είπε η Χριστιάνα μέσα από την εκπομπή της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ