Η Χριστιάνα Αριστοτέλους βρέθηκε στις Κάννες για πρώτη φορά και μίλησε στην κάμερα του HELLO! Cy για τη μοναδική αυτή εμπειρία με φόντο τη μαγευτική θέα που έχει το μπαλκόνι του δωματίου της. Ένα ταξίδι, που κατάφερε να πραγματοποιήσει ύστερα από τρία χρόνια, όταν της είχε γίνει για πρώτη φορά πρόταση να παρευρεθεί στο Φεστιβάλ Καννών.

«Μου είχε προταθεί ξανά πριν από τρία χρόνια και τότε δεν μπορούσα να πραγματοποιήσω το ταξίδι. Φέτος, όμως, με το που μου έγινε η πρόταση, είπα ‘θα το ζήσω’», ανέφερε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο, Κώστα Καρνάκη.

Για το κόκκινο χαλί, η παρουσιάστρια μίλησε γεμάτη από χαρά και όπως δήλωσε ήταν μια στιγμή, που έζησε με την ψυχή της – σαν χολιγουτιανή σταρ- όπως άλλωστε απαιτούσε και η περίσταση! «Όταν περπάτησα στο κόκκινο χαλί, το έζησα! Ήταν γεμάτο paparazzi δεξιά και αριστερά, που φυσικά ξέραμε ότι δεν ήταν εκεί για μας, αλλά τους χαιρέτησα όλους, ήθελα να το ζήσω». Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εντυπωσιακή δημιουργία που φόρεσε στο κόκκινο χαλί και φέρει την υπογραφή της ταλαντούχας κύπριας σχεδιάστριας, Έφης Παπαϊωάννου.

Μίλησε ενθουσιασμένη για τις διάσημες προσωπικότητες που συνάντησε και με την περιγραφή της μας μετέφερε το  χολιγουτιανό, αλλά και το αριστοκρατικό κλίμα που επικρατεί στις Κάννες, αφού όπως σημείωσε η παρουσιάστρια «όλος ο κόσμος είναι τόσο ευγενικός». Εντύπωση, της έκανε μάλιστα και το γεγονός ότι -όπως την ενημέρωσαν- στον Μονακό που είναι δίπλα, δεν υπάρχουν φώτα τροχαίας, γιατί σταματούν από ευγένεια και αφήνουν ο ένας τον άλλο να περάσει.

Δύσκολο, λοιπόν, να ξεχωρίσεις ένα μόνο πράγμα από τις Κάννες, γι’ αυτό και στη σχετική ερώτηση η παρουσιάστρια απάντησε πως «κρατά» τα πάντα από αυτό το ταξίδι… «Θετική διάθεση, ωραίος κόσμος, ωραία μέρη, ωραία μουσική, ωραίο φαγητό… Τα πάντα κρατώ από αυτό το ταξίδι». Μια «εμπειρία ζωής» που  η Χριστιάνα έζησε χάρη στη Nespresso Κύπρου και την εταιρεία Βάσος Ηλιάδης, για τους οποίους εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και την εκτίμηση της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ