Μετά από 9 χρόνια γάμου, συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη και γνωστή δημοσιογράφος πήρε την απόφαση να χωρίσει με τον σύζυγό της.

Ο λόγος για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Νικόλα Φαράκλα, που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να βάλουν τέλος στο γάμο τους.

Την είδηση έκανε γνωστή το πρωί της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή ”Πρωινό μας”, ο οποίος και επιβεβαίωσε πως η παρουσιάστρια και ο γραφίστας δεν είναι πλέον μαζί αλλά παραμένουν ενωμένοι ως οικογένεια για χάρη των παιδιών τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι ζούσε χωριστά, ενώ δεν είχε πραγματοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό κάποια δημόσια κοινή εμφάνιση. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο και οι δύο δεν θέλησαν να απασχολήσουν τα μέσα ενημέρωσης με τον χωρισμό τους.

Μάλιστα, ο Νικόλας Φαράκλας εδώ και μήνες έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι, ενώ η γνωστή δημοσιογράφος που βλέπουμε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη παραμένει στο σπίτι μαζί με τις κόρες τους.

Δείτε όσα έγιναν γνωστά στην εκπομπή:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ