Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και να χωρίσουν.

Πηγές επιβεβαιώνουν αποκλειστικά στο Αμερικάνικο PEOPLE ότι το supermodel και ο τραγουδιστής, έχουν χωρίσει και επίσημα.

“Δεν είναι μαζί αυτή τη στιγμή. Είναι και οι δύο καλοί γονείς όμως”, λέει ένας οικογενειακός φίλος της Hadid. “Συνγονεύουν. Η Yolanda είναι φυσικά πολύ προστατευτική με την Gigi. Θέλει το καλύτερο για την κόρη και το εγγόνι της.”

“Η Gigi επικεντρώνεται αποκλειστικά στο καλύτερο για τον Khai. Ζητάει ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου”, λέει εκπρόσωπος της Gigi στο PEOPLE.

Οι εκπρόσωποι της Yolanda και του Malik δεν έχουν απαντήσει όμως, σε πολλά που ακούγονται, όπως για παράδειγμα, τους ισχυρισμούς περί ξυλοδαρμού της μητέρας του μοντέλου από τον πρώην τραγουδιστή των One Direction.

Νωρίτερα την Πέμπτη, ο Malik δημοσίευσε μια δήλωση μετά από δημοσίευμα του TMZ ότι η μητέρα της Gigi, Yolanda, σκέφτηκε να υποβάλει μήνυση εναντίον του Malik επειδή την χτυπούσε, όπου ο Malik αρνήθηκε “μεμονωμένα” τους “ψευδείς ισχυρισμούς” της Yolanda.

Σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στο Twitter, ο Malik είπε ότι ήθελε να δημιουργήσει “ένα μέρος όπου τα ιδιωτικά οικογενειακά ζητήματα δεν θα εκτοξεύονται στην παγκόσμια σκηνή για να τα συζητάνε όλοι”, προσθέτοντας ότι το περιστατικό “ήταν και θα έπρεπε ακόμα να είναι ιδιωτικό θέμα.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ