Ο 31χρονος Chet Hanks μίλησε πρόσφατα σε μια σπάνια συνέντευξή του για την προσωπική του εμπειρία δίπλα στους διάσημους γονείς του Tom Hanks και Rita Wilson και περιέγραψε το πώς εκείνος βίωσε την ανατροφή του από εκείνους.

Σε ένα βίντεο με τίτλο “The Truth About Growing Up As A Hanks” που δημοσιεύτηκε στο νέο κανάλι του στο YouTube, εξήγησε ότι μεγάλωσε περιτριγυρισμένος από πλούτο και φήμη αλλά δεν περιέγραψε την εμπειρία του με νοσταλγική διάθεση. «Η εμπειρία μου ήταν ακόμη πιο περίπλοκη γιατί, εκτός του ότι η φήμη είναι από μόνη της τοξική, εγώ δεν ήμουν καν διάσημος», είπε χαρακτηριστικά ο Hanks.

Ο ίδιος θεωρούνταν όπως δήλωσε ως «αλαζόνας και κακομαθημένος» από τους συνομηλίκους του και «δεν είχε ισχυρό ανδρικό πρότυπο» για να του επισημάνει ότι «εκείνοι τον ζηλεύουν». Ο Chet Hanks είναι από τους μικρότερους γιους του Tom Hanks μαζί με τον Truman, ενώ έχει ακόμα δύο αδέρφια από τον προηγούμενο γάμο του οσκαρικού ηθοποιού με την Samantha Lewis, την Elizabeth και τον Collin.

Getty Images

Ο ίδιος σχολίασε ακόμη ότι δεχόταν πάντα αρνητική κριτική από τους ανθρώπους λόγω της ιδιότητάς του ως γιου του Tom Hanks. «Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να γκρεμίσω τα τείχη τους», μοιράστηκε. «Έτσι, συνάντησα πολλή περιφρόνηση, πολλή εχθρότητα και αρνητικότητα γιατί όλοι ήταν έτοιμοι να με μισήσουν».

Αν και ο διάσημος πατέρας του ασχολείται με τον χώρο της υποκριτικής, ο Chet δεν ακολούθησε τα βήματά του. Ο ίδιος είναι μουσικός και αγαπά πολύ τη γυμναστική και τις ακριβές μηχανές. Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αναρτά συνεχώς φωτογραφίες με τις οποίες δείχνει τη μυϊκή του ενδυνάμωση στους διαδικτυακούς του ακολούθους.

Πέρυσι, ο Chet τάχθηκε ενάντια στα εμβόλια και τις μάσκες, παρά το γεγονός ότι οι γονείς του ήταν μεταξύ των πρώτων διασημοτήτων υψηλού προφίλ που δημοσίευσαν τη διάγνωσή τους για τον Covid-19.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ