Συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια και στην εκπομπή “Ανοιχτά” παραχώρησε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την καριέρα, την προσωπική της ζωή, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής της. Εκείνη που όταν έχασε τον αδερφό της, με το που επέστρεψε στη δουλειά, μετά από δυο εβδομάδες απολύθηκε από το κανάλι που εργαζόταν.

Η ίδια εκείνη την περίοδο συνεργαζόταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έτσι, αποκάλυψε το παρασκήνιο και άφησε έμμεσα να εννοηθεί πως μάλλον η ξανθιά καλλονή απαίτησε να την απομακρύνουν.

Συγκινημένη για τα όσα δήλωσε, βούρκωσε και έκλεισε το θέμα με λόγια που ραγίζουν καρδιές.

Όπως ανέφερε:

“Ενδεχομένως χρεώθηκα η εκπομπή, που έκανα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, να κάνει 20% με το που βγήκε γιατί είχε κάνει 18% και 15%. Όταν έφυγα έκανε 4%, 7% και 8%. Είχε τις δυσκολίες της, όπως όλοι στο ξεκίνημα. Αφού με απέλυσαν, δεν πήρα καν την αποζημίωση. Έχω όλα τα στοιχεία στα χέρια μου. Όταν μετά από 25 χρόνια καριέρας και φτιάχνοντας παρουσιάστριες και προγράμματα, σε απολύουν δύο εβδομάδες μετά από τον θάνατο του αδερφού σου… Γύρισα από την κηδεία και κάναμε πρεμιέρα. Ήθελαν το πρόγραμμα, που είχαμε εκείνη την στιγμή, να γίνει με την μία Ελένη Μενεγάκη. Ε δεν μπορείς να γίνεις με την μία, θέλει πολλή δουλειά

Δεν το έκρυψα. Αν το είπε η Κωνσταντίνα ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα, δηλαδή ο Καλημέρης… Δεν έχω πικρία αλλά να μπορείς να πεις ότι σε διώχνει ο άνθρωπος που παρουσιάζει την εκπομπή… Δευτέρα ενώ μου είχαν πει ότι είναι δύσκολα αλλά θα πάω στην δουλειά, με περίμεναν οι διευθυντές στο λογιστήριο για να με απολύσουν. Εξαφανίστηκα στο σπίτι μου και δεν έδωσα καμία συνέντευξη…. Ποιο είναι καλό παιδί, αυτό που λέει τώρα την αλήθεια ή εκείνο που είχε εξαφανιστεί στους διαδρόμους; Σε αυτό το κορίτσι έκανα σεμινάρια πόσες ώρες πως θα στηθεί στην κάμερα και πως θα προχωρήσει. Αν δεν με έδιωξε εκείνη, γιατί δεν με πήρε όλα αυτά τα χρόνια ένα τηλέφωνο; Δεν έχω κακία, έχω αγάπη για αυτό το πλάσμα, που με έδιωξε δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδερφού μου”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ