Συζήτηση έγινε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν Γίνεται» για τα λεγόμενα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τους πρώην συναδέλφους της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…», δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην «Ελένη» την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου.

Ακούγοντας τις δηλώσεις της παρουσιάστριας, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να πει: «Έχουμε κουβεντιάσει, έχουμε πει πολλά. Επειδή μας είναι πολύ εύκολο, όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την εποχή που κάναμε αρχικά μαζί το ”Μες την καλά χαρά” και μετά αυτή έκανε το ”Σπίτι μου, σπιτάκι μου” κι ακούστηκαν πολλά για την εξουσία που είχε στο κανάλι. Η απορία μου είναι η εξής…

Πολύ εύκολα λέμε για την Κωνσταντίνα πως φερόταν, τι εξουσία είχε και τα λοιπά. Κανείς δεν λέει ποιος τής έδωσε αυτήν την εξουσία. Κανείς δεν λέει πως αυτό το κορίτσι, που ήταν 23 ετών, κάποιος τής έδωσε την ελευθερία να είναι και να συμπεριφέρεται σαν βασιλοπούλα.» ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Γιατί δεν φταίει ποτέ αυτός που μας δίνει το δικαίωμα να έχουμε αυτήν την εξουσία και πάντα φταίει το κοριτσάκι; Αυτός που τής λέει βγες κοριτσάκι μου, κάνε ό,τι γουστάρεις, διώξε όποιον θέλεις, πρόσλαβε όποιον θέλεις. Αυτό με πειράζει. Είναι πολύ εύκολο να λες ότι μου έκανε αυτό και μετά στους άλλους, στους πιο ισχυρούς είμαστε κότες. Την κέρδισε με κάποιον τρόπο κι εξακολουθώ να λέω ότι ποτέ δεν φταίει μόνο ένας… Έχω κάνει κι εγώ τα λάθη μου και τής αναγνωρίζω εγώ το δικαίωμα να αναλογίζεται όσα έχουν συμβεί, να τα αφήνει πίσω και να ξεκινά το καινούριο κεφάλαιο της ζωής της με τον άνθρωπό της, με το μωρό που περιμένει και να τής ευχόμαστε όλα να πάνε καλά», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ