Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε σε γνωστό cinema της πρωτεύουσας, ως Υφυπουργός Πολιτισμού, για την τελευταία προβολής της ταινίας Doc.

Ο ίδιος εστιάζει καθημερινά σε θέματα πολιτισμού και δίνει το παρόν του σε παραστάσεις, ταινίες και εκδηλώσεις που προωθούν το κυπριακό στοιχείο, ετοιμάζοντας τη δική του πολιτισμική ατζέντα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ταινία, χορηγός επικοινωνίας που ήταν ο Alpha Κύπρου σε σκηνοθεσίας της Κύπριας, Γιάννας Αμερικάνου αλλά και στα νέα του καθήκοντα στην πολιτική εστιάζοντας ότι δεν χρειάζεται να μιλάμε αλλά να πράττουμε, έχοντας ως σήμερα όμορφα συναισθήματα για τον διορισμό του στην κυβέρνηση Χριστοδουλίδη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

Σκηνοθεσία: Γιάννα Αμερικάνου
Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Κωνσταντίνου, Δημήτρης Κίτσος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Αντωνία Χαραλάμπους

Ο Δημήτρης, στα πρόθυρα της ενηλικίωσης, αλλά μέσα του ακόμα παιδί, έχει χτίσει έναν μύθο γύρω από τον απόντα πατέρα του, που βρίσκεται για χρόνια στη φυλακή. Όταν τελικά αποφυλακίζεται, το όνειρο του Δημήτρη για οικογενειακή ευτυχία φαίνεται πιο κοντινό από ποτέ, αλλά σύντομα καταρρέει. Παλεύοντας για όλα όσα επιθυμούσε, πρέπει να αντιμετωπίσει μια πρωτοφανή μορφή βίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ