Ο Χάρης Πισίας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και τον δημοσιογράφο, Τάσο Ευαγγέλου. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, τη στροφή σε άλλα επαγγέλματα και την οικογένεια του.

Κάνοντας αρχή από τα παιδικά του χρόνια, αναφέρθηκε στο χωριό του, τη Μόρφου, εκεί όπου έζησε όμορφες, ανέμελες στιγμές, με ποδόσφαιρο στις αλάνες, ποδόσφαιρο και γενικότερα μια ξέγνοιαστη ζωή.

Ο ηθοποιός μίλησε για την απόφαση του να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα και την αντίρρηση των γονιών του. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων στην Αθήνα, έτυχε να δει τις μιμήσεις του ο Βέγγος και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «μου είπαν οι συμφοιτητές μου, ότι τον ‘κέρδισα’, είχε ξετρελαθεί με τις μιμήσεις μου».

Ερχόμενος στην Κύπρο, μπήκε για τα καλά στον χώρο με τη συμμετοχή του σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Ωστόσο, «υπήρξαν φορές που έφτασε στον πάτο» μέχρι που «του έσβησαν τα φώτα» και τότε ένιωσε ένα μεγάλο κενό, διερωτώμενος μάλιστα και πού έφταιξε…

«Πήρα τηλέφωνο για να βρω δουλειά στην υποκριτική και δεν μου βγήκε σε καλό», τόνισε ο Χάρης Πισίας που τελικά αναγκάστηκε να στραφεί σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους. Ευχή του πια είναι: «Να βρω τον εαυτό μου και τα παιδιά μου να είναι καλά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ