Οι περιπέτειες του Χάρι και της Μέγκαν μοιάζουν χωρίς τελειωμό, όσο και τα δημόσια παράπονα που έχουν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην τόσο ταλαιπωρημένη- κατά δική τους ομολογία- ζωή τους.

Λίγο πριν ανέβει στο Netflix το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ για το ζεύγος, το οποίο παρουσιάζει για πολλοστή φορά την δική του εκδοχή για το Megxit και τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό, ένας καταξιωμένος βασιλικός σχολιαστής έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσσεξ:

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα έπειτα από την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ αλλά και της επερχόμενης βιογραφίας του Χάρι ο βασιλιάς Κάρολος να αποφασίσει να αφαιρέσει από τον Χάρι και τη Μέγκαν τους βασιλικούς τους τίτλους.

Ο κίνδυνος να συμβεί αυτό αυξάνεται στην περίπτωση που το ντοκιμαντέρ «επιτεθεί» στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, όπως υπαινίσσονται τα τρέιλερ που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα.

Στο πρώτο είχε συμπεριληφθεί μία φωτογραφία της Κέιτ με παγωμένο βλέμμα. Στο δεύτερο τρέιλερ, ο πρίγκιπας Χάρι καυτηρίασε τον «πόνο και την οδύνη των γυναικών που παντρεύονται μέλη του θεσμού» καθώς προβάλλονται πλάνα της Κέιτ περικυκλωμένης από φωτογράφους το 2007.

Χάρι Μέγκαν
Αν το ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν στοχοποιεί την Κέιτ ή ακόμα χειρότερα την Καμίλα, ο Κάρολος είναι πιθανόν να στείλει στον γιο και την σύζυγό του ένα σαφές μήνυμα.

Ο βασιλικός σχολιαστής Μάικλ Κόουλ άφησε να εννοηθεί μιλώντας στο GB News ότι η αφαίρεση των τίτλων του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ ήταν μια από τις επιλογές που θα έχει πλέον ο Κάρολος μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ και των απομνημονευμάτων.

Αν το ντοκιμαντέρ στοχοποιήσει την Κέιτ ή ακόμα χειρότερα την βασιλική σύζυγο Καμίλα, ο Κάρολος είναι πιθανόν να στείλει στο γιο του και την νύφη του ένα σαφές μήνυμα.

Ο Κόουλ εξήγησε ότι η αντίδραση του παλατιού στο σκάνδαλο της Λαίδης Σούζαν Χάσεϊ κυρίας των τιμών της Ελισάβετ και νονάς του Γουίλιαμ, που υποχρεώθηκε έπειτα από 60 χρόνια πιστής υπηρεσίας σε παραίτηση, κατηγορούμενη για ρατσισμό πριν μερικές ημέρες, ήταν ενδεικτική ότι τα ανάκτορα δεν φοβούνται να δράσουν γρήγορα αντιμετωπίζοντας μια κρίση.

Σε περίπτωση που κριθεί ότι πρέπει να προστατευθεί η Κέιτ από τους ισχυρισμούς του Χάρι και της Μέγκαν, είναι πιθανό η αντίδραση να είναι εξίσου άμεση και επίπονη.

Η επιθυμία του βασιλέα Καρόλου είναι οι σχέσεις του με τον νεότερο γιο και τη σύζυγό του να αποκατασταθούν. Αν όμως το ζεύγος εξακολουθήσει την επιζήμια τακτική του, ίσως δεν του αφήσουν άλλη επιλογή από το να κινηθεί αποφασιστικά,

Πλήρως απαλλαγμένοι από το δόγμα «Ποτέ μην παραπονιέσαι & Ποτέ μην εξηγείς» που διέπει τις ζωές των μελών της οικογένειας των Ουίνδσορ ο Χάρι και η Μέγκαν δείχνουν αποφασισμένοι να παραπονεθούν για τα πάντα αλλά και να τα εξηγήσουν όλα μέσα από τα επεισόδια του ντοκιμαντέρ τους. Και κυρίως να στρέψουν τα βέλη τους και να αποδομήσουν με διάφορους τρόπους τους συγγενείς αυτούς που θεωρούν ότι δεν τους φέρθηκαν όπως θα έπρεπε ή όπως θα περίμεναν.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν έχουν την δυνατότητα να απαντήσουν. Η μόνη απάντηση μπορεί να δοθεί από τον βασιλιά Κάρολο με τη μορφή μια τιμωρίας όπως η στέρηση των τίτλων.

Η ιστορία ίσως να επαναληφθεί. Έπειτα από την κυκλοφορία της βιογραφίας, την αποκαλυπτική συνέντευξη στο BBC, γεμάτη κατηγορίες για την βασιλική οικογένεια και το διαζύγιο της από τον Κάρολο, η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε τον τίτλο της Αυτής Υψηλότητας μέσα σε μια νύχτα.

Το τι θα συμβεί με τον Χάρι και την Μέγκαν έχει φυσικά να κάνει με το περιεχόμενο τόσο του ντοκιμαντέρ όσο και της βιογραφίας.

Η πραγματική επιθυμία του βασιλέα Καρόλου είναι οι σχέσεις του με τον νεότερο γιο και τη σύζυγό του να αποκατασταθούν και να επέλθει οικογενειακή ειρήνη. Όλες οι κινήσεις του μέχρι τώρα δείχνουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Αν όμως το ζεύγος εξακολουθήσει την επιζήμια για την εικόνα της βασιλικής οικογένειας τακτική του, ίσως δεν του αφήσουν άλλη επιλογή από το να κινηθεί αποφασιστικά, σύμφωνα με τον βασιλικό σχολιαστή.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ