Την εμφάνισή του στην εκπομπή του Σάκη Ρουβά, «Idols», που προβλήθηκε την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου στο ΣΚΑΪ, και που ήταν αφιερωμένη στο Νίκο Κούρκουλο έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο ΣΚΑΪ από την άλλη, στην περιγραφή του επεισοδίου, δεν αναφέρει καθόλου τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό στο εκτενές κείμενο 529 λέξεων για το τι αναφέρουν στις συνεντεύξεις τους οι προσωπικότητες που συμμετέχουν στην εκπομπή.

Το «Idols» ανέβηκε στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ στις 10 Δεκεμβρίου και τη μνήμη του μεγάλου ηθοποιού τίμησαν προσωπικότητες όπως η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, ο Σωτήρης Χατζάκης και ο Γιώργος Λιάνης, ωστόσο, έκπληξη και αντιδράσεις προκάλεσε η συμμετοχή του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά τα όσα έχουν γίνει, κόπηκε στο μοντάζ και κανένα πλάνο του δεν προβλήθηκε στην τηλεόραση. Αυτό όμως δεν συνέβη και στο webtv του σταθμού όπου και είδαμε τον Δημήτρη Λιγνάδη κανονικά!

Ο Σάκης Ρουβάς συνομίλησε με τον Δημήτρη Λιγνάδη, προφανώς πριν ξεσπάσει το τεράστιο σκάνδαλο και ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, προφυλακιστεί, κατηγορούμενος για τουλάχιστον 4 βιασμούς.

Στο Twitter φυσικά ξέσπασε σάλος με τα σχόλια των χρηστών να είναι ιδιαίτερα αιχμηρά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ