Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν καλεσμένος σήμερα το πρωί της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή την ληστεία στο φαρμακείο του και τα σχόλια που ακολούθησαν από χρήστες των social media ότι δήθεν ήταν σκηνοθετημένη.

Η εκπομπή έπαιξε ένα βίντεο με τα σχόλια χρηστών των social media για τη ληστεία. Ο Σπύρος Μαρτίκας εμφανίστηκε εκνευρισμένος με όσα γράφονται στα social media και υποστηρίζουν ότι σκηνοθέτησε κάτι τέτοιο. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Survivor για να αποδείξει ότι λέει την αλήθεια, πρόβαλλε στην εκπομπή και ένα βίντεο από ληστεία σε γειτονικό του φαρμακείο.

Λίγο πριν κλείσει η σύνδεση, ο Σπύρος Μαρτίκας τα έβαλε με την Έλενα Πολυκάρπου, χρησιμοποιώντας πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς.

«Κατερίνα, θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Πολυκάρπου, που για ακόμα μια φορά θέλει να με εκθέσει και το έκανε θέμα ενώ ξέρει την αλήθεια και επιβεβαιώνω την αλήθεια με τη δεύτερη ληστεία που έστειλα σε βίντεο. Η κυρία Πολυκάρπου έχει εμμονή. Θέλει να με εκθέτει» ανέφερε σε έντονο ύφος ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Είσαι καλά Σπύρο μου; Τι είναι αυτά που λες;» αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ κάνω τη δουλειά μου. Όταν είπα κιόλας το θέμα, είπα, “ντροπή” γι’ αυτό που τους κάνουν» υπερασπίστηκε τον εαυτό της με πολύ ήρεμο τόνο η Έλενα Πολυκάρπου.

Ωστόσο, οι τόνοι ανέβηκαν και ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής: 

Σ.Μ: «Έχεις γίνει η νούμερο 1 κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης»

Κ.Κ: «Ώπα, ώπα, Σπύρο, σε στηρίζω τόση ώρα αλλά, αυτή τη στιγμή δε δέχομαι τέτοιες προσβολές για μια συνεργάτιδά μου, όπως η Έλενα, που είναι κυρία με “Κ” κεφαλαίο. Τεράστια ρεπόρτερ.

Σ.Μ: «Κατερίνα, θα σου πω κατ΄ ιδίαν τι μου έχει κάνει η συγκεκριμένη κυρία»

Ε.Π: «Τι σου έχω κάνει;»

Κ.Κ: «Τι είναι αυτά που λες; Ίσα ίσα που το παίξαμε το θέμα και η Έλενα είναι αυτή που μας είπε, “κοιτάξτε τι κάνουν στο παιδί”. Η Έλενα σε στήριξε, τι είναι αυτά που λες;»

Ε.Π: «Δε πειράζει»

Κ.Κ: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να θίγει τους συναδέλφους μου»

Ε.Π: «Άκου, εγώ έστω πληρώνομαι πολλά χρόνια για να κάνω την κατίνα και την κάνω με αξιοπρέπεια. Αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν πήγα στο Survivor για να κάνω ό,τι έκανες εσύ πολλές φορές. Πληρώνομαι 28 χρόνια, είναι η δουλειά μου. Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Ξαναδές πως πάσαρα το βίντεο. Κατερίνα, θα φύγω, αλήθεια.

Σ.Μ: «Τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή ενός ανθρώπου και έρχεσαι εσύ να πεις ότι ήταν σκηνοθετημένη η ληστεία. Ντροπή σου Πολυκάρπου»

Κ.Κ: «Ποιος το είπε αυτό καλέ; Δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο. Σπύρο, όχι»

Ε.Π: «Ξαναβάλτε το να το δούνε κιόλας. Εγώ το είπα, ντροπή γι’ αυτά που βγαίνουν και λένε»

Σ.Μ: «Κατερίνα θα σου πω προσωπικά τι έχει κάνει»

Ε.Π: «Να τα πεις εδώ»

Κ.Κ: «Ό,τι και να μου πεις, για τη συγκεκριμένη συνεργάτιδα βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, μια κυρία και δε δέχομαι από κανέναν να θίξει τη συγκεκριμένη»

Σ.Μ: «Κατερίνα, θα σου πω κατ΄ ιδίαν τι συμβαίνει»

Ε.Π: «Να είμαι κι εγώ όμως εκεί»

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δεχτεί από κανέναν να της πει το οτιδήποτε αρνητικό για την συνεργάτιδά της και προχώρησε σε διαφημίσεις.

Δείτε τι συνέβη:

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ