Σε κλίμα έντασης συνεχίστηκε και σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποιος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών

Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος, την ώρα που κατέθετε η Λένα Δροσάκη επικράτησε ένας χαμός μεταξύ των δικηγόρων, Δημητρακόπουλου και Σαλούστρου.

Δείτε επίσης: Λένα Δροσάκη: Με λυγμούς περιέγραψε τις απειλές που δεχόταν από τον Φιλιππίδη – Όλη η κατάθεση που σοκάρει

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε τα εξής: «Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της Λένας Δροσάκη δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση μεταξύ των δικηγόρων, του κ. Δημητρακόπουλου και του κ. Σαλούστρου που εκπροσωπεί τη δεύτερη καταγγέλλουσα.

Κάνοντας ο κ. Δημητρακόπουλος ερώτηση στη Λένα Δροσάκη αναφέρθηκε σε ερωτόλογα που φέρεται να έστελνε ο Πέτρος Φιλιππίδης προς τη δεύτερη καταγγέλλουσα. Ο δικηγόρος της αντέδρασε πάρα πολύ έντονα, τονίζοντας ότι αυτά δεν ήταν ερωτόλογα αλλά προστυχόλογα τα οποία την έφεραν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, κάτι το οποίο έκανε και στην ίδια τη Λένα Δροσάκη.

Εκεί, λοιπόν, έγινε μια έκρηξη ανάμεσα στις δύο πλευρές, ότι συνεχώς διαστρεβλώνονται κατά τη διάρκεια της εξέτασης των μαρτύρων τα όσα λέγονται. Χτύπησαν τα χέρια στα έδρανα, η έδρα αποσύρθηκε και επενέβη η αστυνομία προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ