Μία βραδιά με φίλους πέρασε στο σπίτι της η Κατρίνα Τσάνταλη. Η συγγραφέας και ιδρύτρια του A Little Shelter υποδέχτηκε στο καλαίσθητο σπίτι της, τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου και μοιράστηκε βίντεο από τη χαλαρή βραδιά. Η Τόνια και ο Κωστής δεν σταμάτησαν να παίζουν με τα σκυλάκια της Κατρίνας που μέσα από τις αναρτήσεις της μας έδωσε μία εικόνα από το χώρο του σπιτιού της που είναι λιτός και ξεκούραστος.

Κατρίνα Τσάνταλη: Υποδέχτηκε στο σπίτι της τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου

Στο σαλόνι είναι τοποθετημένοι δύο μεγάλοι και άνετοι καναπέδες, ο πρώτος σε γκρι χρώμα και ο δέυτερος σε πράσινο και στη μέση ένα ξύλινο τραπέζι. Το σαλόνι είναι ενίαιο με την τραπεζαρία που περιβάλλεται από παράθυρο και το φως θα είναι διάχυτο. Η Κατρίνα έχει επιλέξει μία ξύλινη τραπεζαρία με λευκές καρέκλες σε 70s λογική. Στη συνέχεια, έδειξε ένα μέρος της βιβλιοθήκης της που όπως θα δείτε είναι πολύ πλούσια σε βιβλία.

Η Κατρίνα Τσάνταλη τα τελευταία χρόνια απολαμβάνει μία όμορφη σχέση με τον Ανδρέα Βούλγαρη, με τον οποίο έχουν επιλέξει να κρατήσουν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ