Η Cardi B δεν ντράπηκε ποτέ να απαντήσει σε σχόλια που την προσβάλλουν ή δεν της αρέσουν. Έτσι, κι έκανε σε πρόσφατο tweet χρήστη που είπε ότι η κόρη της, Kulture έχει αυτισμό και να το κοιτάξει.

Το σχόλιο του χρήστη έλεγε «Η κόρη σου είναι κυριολεκτικά αυτιστική και εσύ είσαι εδώ στο Twitter αντί να φροντίσεις να μην βάζει τα χέρια της στην πρίζα».

Η τραγουδίστρια δεν προσπέρασε αυτό το σχόλιο και θέλησε να απαντήσει, με την ίδια να του απαντάει «Η κόρη μου δεν είναι αυτιστική. Επειδή δεν μπορείς να την αποκαλέσεις άσχημη,πρέπει όλοι εσείς να τη διαγνώσετε με κάτι. Πήγαινε να “παίξεις” αλλού».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ράπερ δέχεται ανάλογα σχόλια για την κόρη της. Τον περασμένο Απρίλιο, έκανε ένα Instagram Live, αφού δέχτηκε επικρίσεις για τους ανθρώπους που έλεγαν ότι η κόρη της ήταν αυτιστική. Τότε, η Cardi B είχε δηλώσει ότι «Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτή τη διαταραχή. Έχω φίλους που έχουν παιδιά που είναι αυτιστικά. Αλλά το παιδί μου δεν το έχει αυτό. Επομένως, αν θέλω να πω, “Μην αποκαλείς έτσι το παιδί μου”, μπορώ να το πω αυτό. Γιατί είναι λάθος για μένα που λέω “Μην αποκαλείς έτσι το παιδί μου”, αλλά το άτομο που στέλνει tweet δεν έχει άδικο;”

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που ακολουθούν την Cardi Β στο Twitter, της απάντησαν με tweet λέγοντάς της να «αγνοήσει» τα τρολ. Το σχόλιο του χρήστη πλέον δεν υπάρχει καθώς έχει διαγραφεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ