Η Cara Delevingne παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Vogue και για πρώτη φορά μίλησε για τις καταχρήσεις, τον εθισμό της στις ουσίες αλλά και για τον τρόπο που λειτούργησαν οι φωτογραφίες που την έδειχναν σε άθλια κατάσταστα ως το «καμπανάκι».

Οι εικόνες όπως εξήγησε, τραβήχτηκαν λίγο αφότου είχε επιστρέψει από το Φεστιβάλ Burning Man στη Νεβάδα. «Δεν είχα κοιμηθεί καθόλου και δεν ήμουν καλά. Είναι περίεργο, γιατί νόμιζα πως περνούσα καλά, αλλά κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν φαίνομαι καλά. Οπότε, κατά κάποιον τρόπο αυτές οι φωτογραφίες είναι κάτι, για το οποίο πρέπει να είμαι ευγνώμων.

Καταλαβαίνω πως πολλοί άνθρωποι μπορεί να ανησύχησαν. Είναι κατανοητό. Αλλά εγώ προσωπικά δεν καταλάβαινα ότι είναι κάτι ανησυχητικό. Αυτή όμως, είναι και η φύση της ασθένειας. Αυτός είναι ο εθισμός. Είναι τρομακτικό πράγμα για τους ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπούν», εξομολογήθηκε το μοντέλο.

Ενώ συνεζίχοντας εξήγησε πως εκείνες οι την ξύπνησαν αναφέροντας :«Δεν ήμουν έτοιμη. Αυτό είναι το πρόβλημα. Αν δεν είσαι μπρούμυτα στο πάτωμα και έτοιμος να ξανασηκωθείς, δεν θα το κάνεις. Σ’ εκείνο το σημείο ήμουν πραγματικά έτοιμη. Το μόνο που ήξερα ήταν ότι αν συνέχιζα να ακολουθώ τον δρόμο που ακολουθούσα, είτε θα κατέληγα νεκρή είτε θα έκανα κάτι πολύ, πολύ ηλίθιο».

Έτσι, η Cara Delevingne πήρε την απόφαση να απεξαρτητοποιήθει και όπως παραδέχεται, δεν πρόκειται για ένα εύκολο ταξίδι, όμως το κάνει.

“Απολαμβάνω τη νηφαλιότητα. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα να βγαίνω έξω, να χορεύω και να περνάω καλά, αλλά στην πραγματικότητα να έχω βαθιές συζητήσεις και σχέσεις με ανθρώπους”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ