Ο πρώην σύζυγός της Camilla παρέστη σε μία κηδεία, χθες, Τρίτη 18 Οκτωβρίου. Ο Andrew Parker Bowles, έδωσε το παρών στην κηδεία του John Bowes-Lyon’s που έγινε στο Λονδίνο και αναφέρεται ότι εκπροσώπησε την Camilla σε αυτή. Ο εκλιπών ήταν ο γιος του Ταγματάρχη Frances Bowes-Lyon που ήταν πρώτος εξάδελφος της βασίλισσας Ελισάβετ. Όπως γράφτηκε στη The Telegraph: «Ο John Fracis έφυγε από τη ζωή ειρηνικά στις 18 Σεπτεμβρίου. Ήταν ο αγαπημένος αδερφός της Fiona και του David».

Από την κηδεία απουσίαζε ο βασιλιάς Κάρολος, καθώς επίσης και η σύζυγός του, Camilla. H απουσία του βασιλικού ζεύγους δικαιολογείται καθώς ο βασιλιάς και η σύζυγός του επισκέφτηκαν χθες, Τρίτη 18 Οκτωβρίου, το κέντρο νεότητας «Project Zero» μετά από έκκληση ενός εφήβου κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Πλατινιένου Ιωβηλαίου.

Το Project Zero προσπαθεί να κρατήσει τους νέους μακριά από παραβατικές συμπεριφορές, τις συμμορίες και το έγκλημα. Ιδρύθηκε από τον Stephen Barnabis το 2019 και φέρνει σε επαφή τους νέους με θετικές δραστηριότητες σε μία προσπάθεια να μειωθεί η αντικοινωνική συμπεριφορά.

Σε συνομιλία που είχε το βασιλικό ζευγάρι με τα νέα παιδιά, ένα από αυτά ρώτησε το νέο μονάρχη: «Πόσο χρονών είστε βασιλιά Κάρολε;». Όσο για την απάντηση του ήταν η εξής: «Έχεις μία ευκαιρία να βρεις πόσο χρονών είμαι».

Η βασιλική σύζυγός Camilla με τον πρώην σύζυγό της απέκτησε τον Tom Parker Bowles, 47 ετών, και τη Laura Lopes, 44 ετών. Ο γιος της, Tom Parker Bowles παντρεύτηκε τη fashion editor Sara Buys από το 2005 έως το 2018 και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τη Lola, 14 ετών, και τον Freddie, 12 ετών. Η κόρη της Laura Lopes με το σύζυγό της, Harry Lopes έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τους Eliza, 14 ετών, Gus, 12 ετών, και Louis, 12 ετών.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ