Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έχει μια σειρά από τατουάζ αφιερωμένα στη σύζυγό του, Νίκολα Πελτζ, και την Τετάρτη αποκάλυψε το καινούργιο τατουάζ που έκανε για εκείνη.

Ο Μπρούκλιν εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Jennifer Hudson», και ο 24χρονος αποκάλυψε ότι έχει σχεδόν 100 τατουάζ. Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, λοιπόν, σήκωσε το μανίκι του για να αποκαλύψει το τόπλες πορτρέτο του με πρωταγωνίστρια τη γυναίκα του.

Το πορτρέτο της συζύγου του δεν ήταν η μόνη νέα προσθήκη στο πλήθος τατουάζ που διαθέτει, καθώς αποκάλυψε επίσης ότι έχει προσθέσει τους στίχους από το τραγούδι με το οποίο πήγε στον πολυτελή γάμο τους τον Απρίλιο του 2022.

Πριν παντρευτεί πέρυσι, ο Μπρούκλιν Μπέκαμ είχε ήδη πολλά τατουάζ αφιερωμένα στην ηθοποιό με ένα από τα πιο ενδιαφέροντα την απεικόνιση των ματιών της Νίκολα Πελτζ στο πίσω μέρος του λαιμού του, το οποίο και χτύπησε το 2020.

«Είμαι μισοκαλυμμένος με πράγματα για εκείνη. Της έχω αφιερώσει πάνω από 20 τατουάζ. Είναι πολύ εθιστικά, ειδικά όταν αγαπάς κάποιον», έχει αναφέρει.

Το καινούργιο τατουάζ του

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έχει επίσης χτυπήσει τους γαμήλιους όρκους τους, καθώς και ένα γράμμα αγάπης προς τη Νίκολα Πελτζ. «Δεν θα μπορούσα να ζήσω αυτή τη ζωή χωρίς εσένα», είχε εκφράσει δημόσια στο παρελθόν ο Μπρούκλιν.

Ωστόσο, δημοσιεύματα ήθελαν τη Νίκολα Πελτζ να μην είναι ευχαριστημένη από την τελετή του γάμου τους, ενώ το ζευγάρι βρίσκεται στη μέση μιας αγωγής που άσκησε ο πατέρας της Νίκολα Πλετζ, Νέλσον Πέλτζ, ο οποίος μηνύει τους προηγούμενους διοργανωτές γάμου του ζευγαριού.

μπρούκλιν μπέκαμ

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ