Η Britney Spears βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης, αφού ο πρώην σύζυγός της, Jevin Federline, κοινοποίσε βίντεο όπου η pop star τσακώνεται με τους γιους της. Το πρώην ζευγάρι αν και έχει χωρίσει από το 2007, και πολλοί πιστεύουν ότι ο Kevin αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους κατάρρευσης της Britney, φαίνεται ότι έχουν μια αέναη αντιμαχία.

Ο Kevin Federline ισχυρίζεται ότι ο Sean Preston και ο Jayden James «φοβούνται» ότι θα μπορούσαν να «τεθούν σε κίνδυνο» από «φανατικούς θαυμαστές». Η pop star έκανε μια κοινοποίηση στα social media, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει στο κεφάλι τους!!! … Πάντα ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ και ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ, και ίσως γι’ αυτό σταμάτησαν να έρχονται εδώ!!! Ήθελα να με αγαπήσουν τόσο πολύ που μπορεί να το παράκανα!!!». Η κοινοποίηση αυτή ήρθε λίγο μετά την αναφορά του Federline οτι ο Jayden και ο Sean δεν ήθελα να τη βλέπουν.

Britney Spears

Η Britney Spears κατέβασε τη δημοσίευση, αλλά στο Twitter καταδίκασαν τον Kevin Federline και όχι τον Sean Preston ή τον Jayden James.

«Δεν μπορώ να κάτσω πίσω και να αφήσω τους γιους μου να κατηγορηθούν με αυτόν τον τρόπο μετά από όσα πέρασαν. Όσο κι αν μας πονάει, αποφασίσαμε ως οικογένεια να δημοσιεύσουμε αυτά τα βίντεο», έγραψε ο Federline στη δημοσίευση των στιγμιοτύπων όπου η Britney καβγαδίζει με τους γιους της. Ωστόσο, τα βίντεο κατέβηκαν αλλά υπάρχουν ακόμα στο διαδίκτυο.

«Πρέπει όλοι να αρχίσετε να με αντιμετωπίζετε σαν μια γυναίκα με αξία», ακούγεται να λέει η pop star. «Είμαι γυναίκα, εντάξει, να είσαι καλός μαζί μου, καταλαβαίνεις;». Σε άλλο σημείο ακούγεται να λέει: «Έχασες το μυαλό σου; Έχεις χάσει το μυαλό σου;».

Ο νυν σύζυγός της, Sam Asghari, είχε προστατεύσει την Britney από τις βολές του Federline σχετικά με τις γυμνές πόζες της στο insta, δηλώνοντας: « Οι αναρτήσεις ήταν γυμνό που μπορεί να δει κανείς σε οποιαδήποτε διαφήμιση για λοσιόν ή σαπούνιΔεν είναι έγκυρη η δήλωσή του σχετικά με τα παιδιά που αποστασιοποιούνται και είναι ανεύθυνο να γίνει αυτή η δήλωση δημόσια. Τα αγόρια είναι πολύ έξυπνα και σύντομα θα γίνουν 18 ετών για να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις και μπορεί τελικά να συνειδητοποιήσουν ότι το «σκληρό» μέρος ήταν να έχουν ως πρότυπο έναν πατέρα που δεν έχει δουλέψει πολύ εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια».

Η Britney Spears στην πιο συγκινητική ανάρτηση για τον Δημήτρη Γιαννέτο: “Ήταν μαζί μου στις πιο σκοτεινές στιγμές μου”

photos: Getty Images/Ideal Image

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ