Ο Sam Asghari μίλησε στο περιοδικό GQ και αναφέρθηκε στην ψυχολογία της Britney Spears, αλλά και του ίδιου, μετά την αναπάντεχη απώλεια του μωρού τους. Η διάσημη τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει μέσα από το instagram ότι περίμεναν το πρώτου τους παιδί, ωστόσο η κύησή της διακόπηκε, βυθίζοντας σε θλίψη το ζευγάρι και τους θαυμαστές της.

«Είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους. Και ένα όμορφο πράγμα που άκουσα ήταν ότι όταν το μωρό είναι έτοιμο, θα έρθει. Το γυναικείο σώμα είναι υπέροχο και αυτοθεραπεύεται. Θα έρθει η σωστή στιγμή. Παραμένουμε θετικοί», ανέφερε ο ηθοποιός και personal trainer.

Britney Spears

Παράλληλα, ο Sam Asghari μίλησε για την πρόταση γάμου στη Britney Spears αλλά και το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που της προσέφερε. «Σκέφτηκα σύμφωνα με το γούστο της, δεν θα ήθελε κάτι μεγάλο. Οι διασημότητες παίρνουν δαχτυλίδι ενός εκατομμυρίου δολαρίων, και συνήθως είναι δωρεάν επειδή διαφημίζεται παράλληλα, αλλά εγώ θέλω να αντιπροσωπεύει κάτι… Έτσι σχεδίασα ένα πολύ όμορφο δαχτυλίδι με πριγκιπικό σχέδιο, για μια πριγκίπισσα της πραγματικής ζωής».

Ο Sam Asghari έκανε πρόταση γάμου στην Britney στο σπίτι τους, όμως αν και έχουν βίντεο δεν το δημοσιοποίησαν με τον ίδιο να τονίζει: «Έχουμε όντως βίντεο αλλά είναι μόνο για εμάς. Ήταν σοκαρισμένη. Δεν είπα σε κανέναν για την πρόταση που ήθελα να της κάνω. Δεν ήθελα να το μάθει κανείς και να επέμβει με οποιονδήποτε τρόπο».

«Το αρσενικό λιοντάρι ήταν πάντα το σύμβολο του βασιλιά της ζούγκλας. Αλλά δεν είναι αλήθεια, είναι πραγματικά η γυναίκα και είναι πολύ δυνατή και ανεξάρτητη. Και η λέαινα μου ήρθε από το πουθενά. Οπότε είναι κάπως σαν παρατσούκλι, αλλά δεν την αποκαλώ έτσι καθημερινά. Ήταν κάτι σαν σύμβολο».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ