Όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα γίνονται σοβαρά για την Britney Spears, μετά την παραίτηση του manager της, Larry Rudolph και του δικηγόρου της, Sam Ingham. Οι παραιτήσεις αυτές έγιναν εν μέσω της διαδικασίας για την άρση της επιμέλειας που έχει ζητήσει η ίδια η Britney εναντίον του πατέρα της, διεκδικώντας την ανεξαρτησία της.

Ο Larry Rudolph, δημοσίευσε την αίτηση παραίτησής του, η οποία είχε σταλεί αρχικά στους επίσημους εκπροσώπους της, Jamie Spears και την δικηγόρο Jodi Montgomery, στην οποία εξηγεί την απόφασή του, μετά την πολυετή πορεία που είχε δίπλα της.

Ο Rudolph ήθελε να κάνει ξεκάθαρο στο κοινό πως δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την διαχείριση που ασκεί ο πατέρας της στην ίδια, στο όνομά της και σε όποια άλλη ενέργεια έχει ασκηθεί εις βάρος της. Συγκεκριμένα, έκανε σαφές ότι δεν είχε καμία ενημέρωση σχετικά με τις δηλώσεις και τα γεγονότα που ανέφερε η Britney Spears κατά τη διάρκεια της ακρόασής της στο δικαστήριο.

Ο manager της ποπ σταρ, αποκάλυψε πως “είχε προσληφθεί απο την Britney Spears μετά από δικό της αίτημα για να την βοηθήσει με την καριέρα της”, ενώ πλέον θεωρεί πως είναι καλύτερα και για την ίδια αλλά και για την ομάδα της να παραιτηθεί, καθώς οι υπηρεσίες του δεν είναι απαραίτητες.

Η απόφασή αυτή, έγινε γνωστή, μετά από σχετική ενημέρωση που είχε από την Britney σχετικά με τις προθέσεις της να παραιτηθεί από τη μουσική σκηνή.

Παρά την εξομολόγησή του πως ο ίδιος δεν έχει μιλήσει μαζί της για σχεδόν 3 χρόνια, από τότε που η Britney τον ενημέρωσε πως θα ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της και τις μουσικές σκηνές, εκείνος δηλώνει “περήφανος” για όσα έχουν καταφέρει αυτά τα 25 χρόνια.

Ο πλέον ‘πρώην’ manager, της ευχήθηκε “τα καλύτερα στη ζωή της” και δήλωσε πως θα βρίσκεται εκεί για εκείνη όποτε τον χρειαστεί, “όπως ήταν πάντα”.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ