Η Britney Spears κέρδισε στο δικαστήριο την Τετάρτη 29/9/2021, όταν o δικαστής δήλωσε ότι ο έλεγχος του πατέρα της στη ζωή της ήταν «τοξικός» και ικανοποίησε το αίτημα της star να τον διώξει από επιβλέποντα της περιουσίας της.

Η δικαστής του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Μπρέντα Πέννι, συμφώνησε ότι ήταν προς το συμφέρον της Britney να αναστείλει τον Jamie Spears από τη νομική ρύθμιση που ελέγχει τη ζωή και τα χρήματα της διάσημης κόρης του τα τελευταία 13 χρόνια.

«Η τρέχουσα κατάσταση είναι αβάσιμη», είπε αφού άκουσε επιχειρήματα τόσο από τους δικηγόρους του Jamie όσο και της Britney Spears. «Αντανακλά ένα τοξικό περιβάλλον που απαιτεί την αναστολή του James Spears από σήμερα», προσέθεσε.

Η δικαστής κοινοποίησε τη μνημειώδη απόφαση σε μια κατάμεστη αίθουσα θεατών και καθώς μια μάζα υποστηρικτών του #FreeBritney συγκεντρώθηκε έξω, κρατώντας πινακίδες και φωνάζοντας «Free Britney» τόσο δυνατά, κάτι που ακούστηκε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η απόφαση εκδόθηκε αφού ο δικηγόρος της, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, ζήτησε από το δικαστήριο να «αναστείλει» άμεσα τον Jamie Spears από το ρόλο μέχρι την Τετάρτη, υποστηρίζοντας ότι η συνεχιζόμενη εμπλοκή του δεν έχει παρά να παρατείνει τον «εφιάλτη» που είχε μετατραπεί η ζωή της star από το 2008.

Μάλιστα, ζητήθηκε από το δικαστήριο να διορίσει τον ορκωτό λογιστή Τζον Ζάμπελ ως προσωρινό συντηρητή στην περιουσία των 60 εκατομμυρίων δολαρίων της Britney Spears.

H 39χρονη τραγουδίστρια, η οποία δεν ήταν στην πολυαναμενόμενη ακρόαση, είχε χαρακτηρίσει στην παλαιότερη κατάθεσή της τη νομική ρύθμιση «καταχρηστική», λέγοντας ότι είχε χρησιμοποιηθεί για να της «καταστρέψει τη ζωή» . Τώρα που ο πατέρας της έχει ανασταλεί από τη συντηρητική θητεία, ο Ρόζενγκαρτ είπε ότι η κορυφαία προτεραιότητά του είναι να διαλύσει τη συμφωνία εντελώς και η ακρόαση τερματισμού έχει οριστεί για τις 12 Νοεμβρίου.

«Αυτό που σήμαινε σήμερα ήταν η αναστολή του Jamie Spears, η λήψη των αρχείων, η επικοινωνία μεταξύ του Jamie Spears και των εκπροσώπων του και πετύχαμε σε κάθε τομέα σε όλα αυτά τα μέτωπαΑυτή ήταν μια μνημειώδης νίκη για την Britney και τη δικαιοσύνη», δήλωσε ο δικηγόρος της.

Ακόμη, ανέφερε ότι ο Jamie Spears είναι ένας «σκληρός, τοξικός και υβριστικός άντρας» που η Britney φοβόταν από παιδί και υποστήριξε ότι υπάρχει ένα «βουνό αποδεικτικών στοιχείων» που δείχνουν ότι ο Jamie είναι ακατάλληλος για το ρόλο και ότι η «τοξική, αβάσιμη παρουσία» του επιβάλλει άμεση αναστολή.

Η Britney πάλευε ιδιωτικά για να απομακρύνει τον πατέρα της από τη συντηρητική θητεία, αλλά δεν μίλησε δημόσια εναντίον της συμφωνίας μέχρι τη δραματική ακροαματική διαδικασία, στις 23 Ιουνίου, όπου κάλεσε τον Jamie να φυλακιστεί και ισχυρίστηκε ότι την είχε ναρκώσει, την ανάγκασε να πάρει τον έλεγχο των γεννήσεων και την έκανε να δουλέψει παρά τη θέλησή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ