Η μεγαλύτερη κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, Ζαχάρα, θα φοιτήσει στο Spelman College στην Ατλάντα το φθινόπωρο, ενώ η Τζολί μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η 17χρονη τους πηγαίνει στο περίφημο κολέγιο φιλελεύθερων τεχνών για γυναίκες που είναι μαύρες. «Ένα πολύ ξεχωριστό μέρος και είναι τιμή να δέχεστε ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δύο από τα έξι παιδιά του με την Τζολί θα φύγουν λοιπόν για το κολέγιο το φθινόπωρο, ενώ ο μεγαλύτερος γιος τους, ο 20χρονος Μάντοξ, φοιτά στο Πανεπιστήμιο Yonsei στη Νότια Κορέα. «Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα», είπε ο Μπραντ Πιττ σε πρόσφατη συνέντευξή του.

μπραντ πιτ
Η φωτογραφία της Τζολί

«Έχω περάσει τη μέση ηλικία και όταν μεγαλώνεις, ψάχνεις απλώς για διασκέδαση και γέλιο. Είναι πιο διασκεδαστικό από το κλάμα. Διάβασα το σενάριο του Bullet Train στη σκοτεινή περίοδο του lockdown, και με έκανε να γελάσω», δήλωσε ο star.

Ωστόσο, ο Μπραντ Πιττ ρωτήθηκε για τη Ζαχάρα και απάντησε με υπερηφάνεια για την κόρη του. «Είναι τόσο έξυπνη. Θα ανθίσει ακόμη περισσότερο στο κολέγιο. Είναι μια συναρπαστική και όμορφη στιγμή για να βρει τον δικό της δρόμο και να κυνηγήσει τα ενδιαφέροντά της. Είμαι τόσο περήφανος». Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει την Σάιλο με την Αντζελίνα Τζολί, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά του: Μάντοξ, Ζαχάρα, Παξ, και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν.

Ζαχάρα Πιτ

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ