Το πρώην μοντέλο και πασίγνωστος πλέον ηθοποιός Μπραντ Πιτ φημίζεται για τις σχέσεις του με διάσημες γυναίκες του χώρου, είτε πραγματικές είτε σχέσεις που του χρέωναν κατά καιρούς. Μάλιστα σε παλιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός είχε πει αστειευόμενος ότι «Ήθελα να φέρω τη μητέρα μου (στις Χρυσές Σφαίρες), αλλά δεν μπορούσα γιατί δίπλα σε όποια γυναίκα και αν σταθώ, θα πουν ότι τα έχουμε. Και κάτι τέτοιο θα ήταν περίεργο».

Θέλοντάς να απαντήσει σε αυτές τις φήμες η Άλια ανέφερε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vulture «Δεν έχουμε σχέση. Είμαστε απλά φίλοι». Μάλιστα αναφερόμενη στις διάφορες φωτογραφίες των παπαράτσι που έχουν κυκλοφορήσει και την δείχνουν μαζί με τον Μπραντ Πιτ, η Άλια είπε ότι «Ένιωθα ότι όλο αυτό με έπνιγε. Είναι αυτό το συναίσθημα που είναι σαν να είσαι γυμνός στο σχολείο και , ω Θεέ μου, όλοι με κοιτάνε!».

Το ενδιαφέρον των παπαράτσι έχει αυξηθεί σχετικά με την ερωτική ζωή του ηθοποιού από τότε που αυτός και η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου το 2016. Η Αντζελίνα μίλησε για τον πρώην σύζυγό της σε μια πρόσφατη συνέντευξή της για το περιοδικό Vogue, λέγοντας: «Χώρισα για το καλό της οικογένειας μου. Ήταν η σωστή απόφαση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ