Ο πρωθυπουργός Boris Johnson έκανε τις πρώτες δηλώσεις του μετά την είδηση ​​ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο την Τετάρτη . Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ είπε: «Οι καλύτερες ευχές του πρωθυπουργού μεταβιβάστηκαν στην Αυτή Μεγαλειότητα»

Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την επίσκεψή του σε ένα κέντρο εμβολίων στο δυτικό Λονδίνο, ο ίδιος ο Boris καθησύχασε τους Βρετανούς και ανέφερε: Νομίζω ότι όλοι στέλνουμε στην Αυτή Μεγαλειότητα τις καλύτερες ευχές μας. Και σίγουρα μόνο τέτοιες στέλνουμε από την κυβέρνηση. Αλλά μου δίνεται να καταλάβω ότι στην πραγματικότητα η Αυτής Μεγαλειότητα είναι ήδη πίσω στο γραφείο της στο Windsor καθώς μιλάμε. Παρόλα αυτά της στέλνουμε κάθε δυνατή ευχή».

Ο Boris Johnson έχει συνήθως ένα εβδομαδιαίο ακροατήριο με τη βασίλισσα, αλλά ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει εάν η εκδήλωση αυτής της εβδομάδας πραγματοποιήθηκε. Η Βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε το βράδυ της Τετάρτης στο Νοσοκομείο King Edward VII, λίγες μέρες αφότου τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δημοσίευσαν μια δήλωση που περιείχε ιατρικές συμβουλές στη βασίλισσα για ξεκούραση, κάτι που σήμαινε ότι η μονάρχης αναγκάστηκε να ακυρώσει το ταξίδι της στη Βόρεια Ιρλανδία.

Ωστόσο είναι γνωστό από εκπρόσωπο του παλατιού ότι η Βασίλισσα εισήχθη στο νοσοκομείο για πρακτικούς λόγους με την ιατρική ομάδα της και έπειτα επέστρεψε στο γραφείο της το απόγευμα της Πέμπτης, όπου ασχολήθηκε με ελαφρά καθήκοντα.

Επισημαίνεται ότι η υγεία της βασίλισσας ήρθε για πρώτη φορά στο επίκεντρο της προσοχής αυτό το μήνα, αφού εκείνη εθεάθη να χρησιμοποιεί μπαστούνι για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής με την κόρη της, πριγκίπισσα Άννα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ