Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Boris Johnson, και η σύζυγός του Carrie ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Η Carrie αποκάλυψε στο Instagram της ότι πριν λίγο καιρό είχε μια αποβολή, γεγονός που της ράγισε την καρδιά, όπως έγραψε. “Ελπίζω το rainbow (σ.σ. παιδί μετά από αποβολή) μωρό μας να έρθει τα Χριστούγεννα” έγραψε και πρόσθεσε “στις αρχές της χρονιάς, είχα μια αποβολή που μου ράγισε την καρδιά. Νιώθω απίστευτα ευλογημένη που είμαι και πάλι έγκυος αλλά είμαι πολύ αγχωμένη”.

Όπως εξήγησε η Johnson “τα θέματα γονιμότητας μπορούν να είναι πολύ σκληρά για κάποιους ανθρώπους, ειδικά όταν στα social media όπως το Instagram όλα φαίνονται ότι πάνε καλά. Βρήκα παρηγοριά όταν άκουσα από ανθρώπους που είχαν επίσης βιώσει απώλεια κι ελπίζω ότι το να μοιραστώ αυτό μπορεί να βοηθήσει κι άλλους”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Johnson ήταν έγκυος όταν παντρεύτηκε τον 57χρονο πρωθυπουργό στις 29 Μαΐου στον καθεδρικό ναό του Westminster. Η Carrie υπήρξε η πρώτη σύντροφος πρωθυπουργού που έγινε για πρώτη φορά μητέρα και μετακόμισε πριν τον γάμο στην Downing Street.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ