Σε μια νέα συνέντευξη με την παλιά της φίλη και πρώην συμπρωταγωνίστρια στο “Sisterhood of the Traveling Pants”, Amber Tamblyn, στην εκπομπή της “Further Ado”, η Blake Lively μοιράστηκε μερικές πληροφορίες για τη σχέση της με τον Reynolds. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Lively αποκάλυψε ότι έθεσαν έναν κανόνα όταν έγιναν ζευγάρι.

«Έχω συνηθίσει να δουλεύω σκληρά και να μη σταματώ», είπε στην Tamblyn, θυμίζοντας πόσο απαιτητικές ήταν οι μέρες της όταν γύριζε το “Gossip Girl” για έξι χρόνια. «Δούλευα ασταμάτητα. Όταν ο Ryan και εγώ τα βρήκαμε, βάλαμε έναν κανόνα: να μην δουλεύουμε ταυτόχρονα. Ακριβώς για να μπορούμε πάντα να δίνουμε προτεραιότητα στην προσωπική μας ζωή».

Η ηθοποιός είπε πως δεν χάνει τον χρόνο της όταν ο σύζυγός της εργάζεται. Μετά τα παιδιά, όταν καταφέρνει να βρίσκει ελεύθερο χρόνο, ασχολείται με όσα της αρέσουν. «Έτσι, όταν ήμουν στη Νέα Ορλεάνη, εκείνος ήταν σε μια ταινία και τότε ζωγράφιζα επειδή ήμουν εκεί μαζί του», είπε. «Αλλά όταν έχεις ξαφνικά ελεύθερο χρόνο, όρος που δεν θυμάμαι από τότε που απέκτησα παιδιά, για να βρεις μια νέα δεξιότητα, ακόμα κι αν είναι για μια ή δύο ώρες, σε κάνει να νιώθεις καλά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ