Η Billie Eilish είναι ένα από τα πιο χαρισματικά, νεαρά πλάσματα της μουσικής βιομηχανίας, ωστόσο και εκείνη όπως όλοι μας διαθέτει τα τρωτά της σημεία. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της με το πρόβλημα υγείας της κατά τη διάρκεια μιας νέας εκ βαθέων συνέντευξής στο Netflix.

Το ειδικό επεισόδιο, που γυρίστηκε ως μέρος της σειράς “My Next Guest Needs No Introduction” με τον David Letterman, έδωσε την ευκαιρία στην ερμηνεύτρια να μιλά για τη φήμη, τη μουσική και την ανατροφή της με τον πρώην παρουσιαστή αργά το βράδυ.

Κάποια στιγμή, μια αλλαγή στον φωτισμό στο δωμάτιο έκανε την Billie Eilish να βιώσει ένα τικ. «Αν με κινηματογραφήσεις για αρκετό καιρό, θα δεις πολλά τικ», δήλωσε και πρόσθεσε «Δεν με νοιάζει. Είναι πραγματικά περίεργο, δεν το έχω μιλήσει καθόλου.»

Έπειτα αναφέρθηκε στις αντιδράσεις του κοινού με σύνδρομο Tourette: «Ο πιο συνηθισμένος τρόπος που αντιδρούν οι άνθρωποι είναι να γελούν, [νομίζουν] ότι προσπαθώ να είμαι αστεία», αποκάλυψε και συνέχισε λέγοντας: «Πάντα με καθιστά απίστευτα προσβεβλημένη αυτό».

«Αυτό που είναι αστείο είναι ότι το έχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που ποτέ δεν θα το μάθουν», συνέχισε, αποκαλύπτοντας ότι «μερικοί καλλιτέχνες έχουν σύνδρομο [του Tourette]», αλλά επεσήμανε ότι δεν επρόκειτο να τους βγάλει στη φόρα.

Αφού ο Letterman εξέφρασε την ανησυχία του ότι το στήσιμο της συνέντευξης είχε επιδεινώσει την κατάστασή της, η τραγουδίστρια απάντησε: «Καθόλου. Μου αρέσει πολύ να απαντάω σε ερωτήσεις σχετικά με αυτό, γιατί είναι πολύ πολύ ενδιαφέρον. Και είμαι απίστευτα μπερδεμένος με αυτό. Δεν το καταλαβαίνω

Η Billie Eilish διαγνώστηκε με σύνδρομο Tourette όταν ήταν 11 ετών ενώ είχε βίωσε «μικρά» τικ όταν ήταν παιδί. «Για μένα, είναι πολύ εξαντλητικό», είπε, αλλά πρόσθεσε ότι «είχε κάνει φίλους με το ίδιο πρόβλημα τώρα».

Το σύνδρομο Tourett κάποτε θεωρούνταν ένα σπάνιο και εξωτικό σύνδρομο, συσχετισμένο ως επί το πλείστον με την αναφώνηση αισχρών λέξεων ή κοινωνικά ακατάλληλων και υποτιμητικών παρατηρήσεων (κοπρολαλία), αλλά αυτό το σύμπτωμα εμφανίζεται μόνο σε ένα μικρό αριθμό των πασχόντων. To μεγαλύτερο ποσοστό των πασχόντων όμως εμφανίζει πολλαπλά κινητικά και φωνητικά τικ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ