Για το δώρο που θα ήθελε να λάβει το 2024, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου. Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, περιμένει τον άνθρωπο με τον οποίο θα μπορέσει να κάνει σύμφωνο συμβίωσης.

Ο ίδιος είπε στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube, ότι: «Εγώ εδώ και χρόνια περιμένω έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μπορέσω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης. Είμαι πάρα πολύ της σχέσης και των ανθρώπων που αγαπιούνται. Η αγάπη παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Το ωραιότερο δώρο για το 2024 θα ήταν ο άνθρωπος που αγαπώ να μου έλεγε αυτό. Ας αφήσουμε με ένα ερωτηματικό το αν έχει βρεθεί».

Για το πώς βλέπει ο ίδιος τα Χριστούγεννα, απάντησε: «Για εμένα δεν είναι τίποτα. Απλώς είναι μία ωραία γιορτή, που όλοι οι άλλοι γιορτάζουν, και συμμετέχω και εγώ στη χαρά των άλλων, χωρίς να πιστεύω ιδιαίτερα αυτό το πράγμα, αφού είμαι άθρησκος άνθρωπος. Αλλά μου αρέσει πάρα πολύ να στολίζω το σπίτι μου, να πηγαίνω στις γιορτές, να αγκαλιάζω τους ανθρώπους και να λέμε “χρόνια πολλά”. Είναι μία γιορτή μιας μεγάλης θρησκείας, στην οποία συμμετέχω και εγώ. Το βλέπω σαν μια γιορτή αγάπης, και όταν μία θρησκεία μιλάει για αγάπη, εγώ είμαι δίπλα της».

Ακόμη, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Έχω νιώσει και εγώ άσχημο συναίσθημα μέσα σε γιορτές, αλλά το ξεπερνάω. Είμαι ένας πάρα πολύ αισιόδοξος άνθρωπος. Ό,τι και αν μου συμβεί, πάω στη θάλασσα, βλέπω το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού και τον ήλιο, και λέω ότι εφόσον υπάρχουν αυτά τα πολύ ωραία αγαθά μέσα στο σύμπαν, εγώ θα κάνω πίσω το κακό, και θα κοιτάω μπροστά, το ελπιδοφόρο μέλλον που υπάρχει πάντα. Μου έτυχε να χάσω τον πατέρα μου Πάσχα, όταν ήμουν παιδί, που οι άλλοι γιόρταζαν και έψηναν αρνιά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ