Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Ben Affeck στο κατάστημα του Tiffany & Co στο Los Angeles, να κοιτάει κοσμήματα και πιο συγκεκριμένα τα δαχτυλίδια αρραβώνων του διάσημου οίκου.

Ο διάσημος ηθοποιός ήταν ντυμένος casual, φορώντας ένα γκρι t-shirt και ένα denim παντελόνι, ενώ μαζί του είχε τη μητέρα του, Chris Anne Boldt και το μικρότερο γιο του, Samuel.

Η επίσκεψη του Ben Affleck στο Tiffany έρχεται δύο μέρες μετά το κοινό ταξίδι του με την Jennifer Lopez και τα παιδιά τους στο Magic Castle.

Η Jennifer Lopez με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony, έχουν αποκτήσει τα 13χρονα δίδυμα, Emme και Max, ενώ ο Ben Affleck έχει από τον προηγούμενο γάμο του με την Jennifer Garner, τη 15χρονη Violet Anne, τη 12χρονη Seraphina Rose και τον 9χρονο Samuel.

“Aπό τότε που η JLo και ο Ben Affleck είναι μαζί προσπαθούν να βρίσκονται μαζί με τα παιδιά τους, ώστε να δεθούν και να προχωρήσει ομαλά η σχέση τους“, δήλωσε μια πηγή στο People.

“Δεν θέλουν να πιέζουν τις καταστάσεις, απλά να γνωριστούν τα παιδιά τους μεταξύ τους”, πρόσθεσε η πηγή. “Περνούν τις τελευταίες μέρες των διακοπών τους, διασκεδάζοντας. Σύντομα τα παιδιά θα ξεκινήσουν να πηγαίνουν στο σχολείο και ο Ben με την Jennifer, έχουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις”.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ