Μία σχέση αγάπης και αφοσιώσης συνδέει το βασιλιά Κάρολο Γ΄ και τη βασιλικής σύζυγό του, Καμίλα. Μετά από μία σχέση ετών ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2005 σε μία λιτή τελετή και έγιναν και επίσημα οικογένεια.

Ο βασιλιάς Κάρολος είναι πατέρας του πρίγκιπα Γουίλιαμ, 40 ετών και του πρίγκιπα Χάρι, 38 ετών που απέκτησε με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα της Ουαλίας, πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Καμίλα έχει δύο παιδιά, τον Tom Parker Bowles, 47 ετών και τη Laura Lopes, 44 ετών, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Andrew Parker Bowles.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα, πηγή: Instagram Clarence House

Καμίλα: Τα παιδιά που απέκτησε από τον πρώην σύζυγό της δεν θα αποκτήσουν βασιλικούς τίτλους

Τώρα που ο Κάρολος ανέβηκε στο βρετανικό θρόνο πολλοί αναρωτιούνται αν τα παιδιά της συζύγου του, θα αποκτήσουν βασιλικούς τίτλους.

Η οικογένεια της βασιλικής συζύγου, τα δύο της παιδιά και τα πέντε εγγόνια της, σύμφωνα με το βρετανικό Hello! δεν θα αποκτήσουν τίτλους. Η βασιλική ανταποκρίτρια, Danielle Stacey, τονίζει: «Τα θετά παιδιά του βασιλιά Καρόλου, ο Tom και η Laura, δεν θα λάβουν βασιλικούς τίτλους, καθώς σχετίζονται με τον μονάρχη μέσω του γάμου του με τη μητέρα τους, Καμίλα, και είναι συγγενείς εξ’αίματος».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ