Ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ χρησιμοποιεί το παλάτι του Μπάκιγχαμ για τις επίσημες εμφανίσεις του, από όταν ανέλαβε τα καθήκοντα του μονάρχη. Την Πέμπτη, ο βασιλιάς υποδέχτηκε τον Ύπατο Αρμοστή του Πακιστάν, Moazzam Ahmad Khan. Στο δωμάτιο του παλατιού που υποδέχτηκε ο νέος μονάρχης τον Moazzam Ahmad Khan, οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας παρατήρησαν μία λεπτομέρεια.

Αν και το συγκεκριμένο δωμάτιο του παλατιού έμεινε σχεδόν απαράλλαχτο από όταν ζούσε η βασίλισσα Ελισάβετ, οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας παρατήρησαν ότι προστέθηκε ένας ολόχρυσος καθρέφτης. Βέβαια καμία άλλη αλλαγή δεν έγινε. Ο χρυσός καναπές με τα μπλε μαξιλάρια και οι ασορτί καρέκλες παρέμειναν στη θέση τους αλλά και το υπέροχο ξύλινο έπιπλο, καθώς επίσης και ένα έργο Τέχνης μεγάλης αξίας. Οι μπαρόκ ταπετσαρίες επίσης έμειναν απαράλλαχτες.

Μπορεί να είναι μία μικρή αλλαγή αλλά όχι η μοναδική στην οποία προχώρησε ο βασιλιάς Κάρολος, μετά το θάνατο της μητέρας του, στις 8 Σεπτεμβρίου. Στο δωμάτιο της βιβλιοθήκης του Κάστρου του Balmoral, ο νέος μονάρχης άλλαξε δύο πράσινες πολυθρόνες που υπήρχαν στο χώρο με δύο κόκκινες δερμάτινες πολυθρόνες με φλοράλ μαξιλάρια.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ