Γνωστό ζευγάρι της showbiz έγιναν γονείς για δεύτερη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο λόγος για την Αντιγόνη Ψυχράμη και τον Δημήτρη Μακαλιά, αφού σήμερα Τετάρτη 23 Νοεμβρίου η ηθοποιός έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδί τους.

Στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες του Δημήτρη Μακαλιά γνωστοποίησαν το ευχάριστο γεγονός και αποκάλυψαν ότι ήρθε στο κόσμο η κορούλα του ζευγαριού.

Μάλιστα, ετοίμασαν μια εντυπωσιακή έναρξη με ευχετήριες κάρτες, ενώ ο Δημήτρης Μακαλιάς βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του.

«Έχουμε κοιμηθεί λίγο, όπως καταλαβαίνεις και από τη φωνή. Είναι δύσκολα τα πρώτα 24ωρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πολύ ευτυχισμένοι και πολύ κουρασμένοι. Είναι υπέροχο. Είμαστε πάρα πολύ καλά, σας ευχαριστούμε πολύ. Μας συγκινείτε πολύ. Η μπέμπα δεν έκλαψε, μόνο εγώ και η Αντιγόνη κλαίγαμε. Μοιάζει πολύ η μικρή στον γιο μας, είναι σαν να βλέπουμε τον Χάρη. Βέβαια, είναι το λιγότερο που μας απασχολεί», ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δείτε την όμορφη έναρξη της εκπομπής:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ