Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναμένεται να εμφανιστεί αύριο το πρωί μπροστά στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, σχετικά με τη διαρροή προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφων του σε site πορνογραφικού περιεχομένου .

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στο Open: “Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα προκύψουν και άλλα πράγματα στην υπόθεση. Έχω ήδη στα χέρια μου δυο e-mail που μου ήρθαν ανώνυμα αλλά έχω έρθει σε επαφή και με άλλη μια κοπέλα. Οι καταγγελίες αυτές λένε τα ίδια πράγματα, ότι κατά το παρελθόν, την περίοδο που είχαν σχέση εκείνος κατέγραψε τις προσωπικές τους στιγμές και τις δημοσίευσε σε site με πορνογραφικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση της δεύτερης κοπέλας, το υλικό είναι ακόμη ανηρτημένο στο διαδίκτυο.”

Ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κρατείται τις ημέρες των γιορτών, δεν έχει προβεί σε κάποια απόπειρα να κατεβάσει από τα site το υλικό που έχει αναρτήσει.

Ο κύριος Λύτρας αναφέρθηκε και στην ποινή που προβλέπεται για τα αδικήματα του Στάθη Παναγιωτόπουλου λέγοντας χαρακτηριστικά: “Προβλέπεται ποινή κάθειρξης μέχρι δέκα χρόνια. Τα 4-5 θα είναι αυτά που θα εκτίσει ο καταγγελλόμενος. Αύριο θα αποφασιστεί αν θα χρειαστεί ή όχι να προφυλακιστεί αφού ο εισαγγελέας θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι ύποπτος διαφυγής ή αν υπάρχει πιθανότητα να διαπράξει και πάλι το ίδιο αδίκημα.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ