Ένα απρόοπτο κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Αβρίλ Λαβίν κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Juno 2023, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στο Έντμοντον του Καναδά.

Η 38χρονη σταρ της παν και ποπ μουσικής ανέβηκε στη σκηνή του Rogers Place για να προλογίσει την εμφάνιση του AP Dhillon.

Ωστόσο, μία γυμνόστηθη διαδηλώτρια διέκοψε την 38χρονη ποπ και πανκ σταρ. Η άγνωστη γυναίκα με ροζ παντελόνι και μπαντάνα, ανέβηκε στη σκηνή, δείχνοντας μηνύματα που ήταν γραμμένα στο στήθος της.

Στην αρχή, η Αβρίλ Λαβίν προσπάθησε να συνεχίσει το πρόγραμμα του σόου, αγνοώντας τη διαδηλώτρια.

Παρόλα αυτά, λίγο αργότερα, προσπάθησε να χειριστεί την κατάσταση με χιούμορ. «Φύγε από δω. Φύγε από δω, σκ@@α» ακούγεται να της λέει, γελώντας.

Δευτερόλεπτα μετά, άνδρας από την ομάδα ασφαλείας ανεβαίνει στη σκηνή και απομακρύνει τη διαδηλώτρια.

Δείτε το βίντεο

Η γυναίκα είχε διάφορα γραμμένα στο στήθος της διάφορα συνθήματα, μεταξύ των οποίων τα «Save the Greenbelt» και «Land Back». Αναφέρονται πιθανότατα στα σχέδια της πολιτείας του Οντάριο για οικοδόμηση της πράσινης περιοχής γνωστής και ως «Greenbelt».

Μετά το απρόοπτο συμβάν, η Αβρίλ Λαβίν βραβεύτηκε με το «Βραβείο TikTok» και στον ευχαριστήριο λόγο της αναφέρθηκε ξανά στο επεισόδιο.

«Αν τολμήσει κανείς να με ξαναδιακόψει, θα βγει η Καναδή από μέσα μου και θα σας γ@@@@ω» είπε ξανά με χιουμοριστική διάθεση η τραγουδίστρια.

Ο επίσης Καναδός, Σίμου Λίου, ο οποίος παρουσίαζε την τελετή απονομής, τοποθετήθηκε και εκείνος με τη σειρά του στην παρέμβαση της διαδηλώτριας με χιούμορ.

«Δώστε ένα βραβείο στη Λαβίν, γιατί το διαχειρίστηκε εξαιρετικά» είπε ο ηθοποιός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ