Ο υποψήφιος πρόεδρος και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου και η σύζυγός του Μαρία Σελίπα, υποδέχονται τον Τάσο Τρύφωνος στο σπίτι τους για μια κοινή συνέντευξη «TET-A-TET»!

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 18:45, στονALPHA Κύπρου,το πολυσυζητημένο ζεύγος αφήνει για λίγο την προεκλογική κούρσα και μιλάει ευθέως, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα. Αβέρωφ και Μαρία θυμούνται την πρώτη τους γνωριμία και κάνουν λόγο για τη σχέση και τον γάμο τους.

Γιατί αποφάσισε να διεκδικήσει την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας (για την οποία ανέφερε ότι ο λόγος ήταν η νίκη) και ποια ήταν η αντίδραση της συζύγου και του γιου του; Τι λέει για όλα όσα ακούγονται για αυτόν και πώς διαχειρίστηκε την απώλεια του πατέρα του, αλλά και τα σχόλια που άκουγε όταν έγινε υπουργός;

Ποια η σχέση του σήμερα με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και ποια με τον Νίκο Χριστοδουλίδη; Πώς χαρακτηρίζει τον ανθυποψήφιό του;

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή!

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA»: Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 18:45 στον ALPHA Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ